reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
O rany ale macie produkcję. Ja tez blondynka nie zaczailam na początku o co dzień z tymi 2 i 5 dniami.

Dziewczyny jakie śliczne. Tekila w życiu bym Ci nie dała tyle lat co masz, cherry Ciebie dokładnie tak sobie wyobrażałam.
A co do teściowej ja się do mojej zrazilam jak byłam w ciąży ciąża zagrożona a ona z tekstem ze to dziecko to nie jej problem i ona go bawić nie będzie (fakt to była ciąża nie planowana). Jak się Basia urodziła to obraza bo nie zostawiam jej dziecka i ograniczam kontakt

Paulina oj nie zostawilabym nawet na piec minut.
Moja byla spoko dopoki Jas sie nie urodzil.

Ostatnia edycja:
Ruda córcia ma 3 lata została z moja teściowa 2 razy po 3 godziny jak nie miałam już wyjścia. Mała była chora a ja musiałam iść do pracy. Niestety mam uraz.
Twoja teściowa tez dobra. Widać że faworyzuje drugiego wnuka

anieok udanego wyjazdu!!
aria fajny kolor włosów :) a z mężem długo będziecie się teraz widzieć czy tylko na chwilę?
taka ja cieszę się, że wszystko dobrze :) odnośnie reklamówki w autobusie - wiem to okropne, ale jak sobie Ciebie wyobraziłam to wybuchłam śmiechem, masakra, będziesz to opowiadać do końca życia chyba :D
Magda, ann, tekila, cherry, aria, bubbka, patka ślicznie z Was dziewczyny :)

ajj dziewczyny smaka mi robicie z tymi fryzurami, ja taka wiecznie sierota z włosami, pofalowane, każdy w swoją stronę, od dłuższego czasu chodzę codziennie w koku, ale chętnie bym to zmieniła.

cherry moja ma 7 lat i od 2 lat ten bałagan jest dużo mniejszy, jeszcze trochę wytrzymaj :) na zdjęciu, które wkleiłaś wyglądasz całkiem inaczej niż na avatarze, tak łagodniej i dziewczęco:)

Ann znow sie z toba zgadzam :-)
My jak przechodzilysmy na zamkniety to nagle odezwalo sie chyba z 20 babeczek ktore czytaly nas cala ciaze. Nie przyjelysmy takich. Pozniej dodalysmy dwie ktore ciagle pisaly na glownyn

Pozdrawiam wszystkie podczytujace :-) odezwijcie sie. My nie gryziemy :-)

Ja czytam na bieżąco, coś tam klikne, jak uważam że mam co inni w innych sytuacjach uważają że Trzeba kliknąć, nie uważam wcale że to źle jak ktoś pisze posta "że idzie spać za godzinę" lub "zjadł tosta z majonezem" ale trudno mi podjąć temat i klikać. :-) jest też dużo postów na które się nie odpisuje bo się nie znam tematu, pytania które chciałabym zadać zostają zadane na bieżąco, rano tu wchodzę wieczorem jest 5 stron plus. Pytania i odpowiedzi.

Autostopowiczka ale dlaczego to piszesz? :-) ja pisalam.o przypadku dziewczyn ktore nie odzywaly sie wcale. Jak napisalysmy ze przechodzimy to sie odezwaly I przyznaly ze czytaja nas od poczatku :-)
O takie przypadki mi chodzi.
Tosta z majonezem?fuuu

reklama
Moja mała przed chwilą zaczęła popołudniowa drzemkę. Już myślałam że zwariuję. Czy z was też dzieci wysysają całą energię. A może jestem wyrosną matką skoro odżywam gdy ona zasypia.

Ja tak miałam przed ciąża a teraz czuje zmęczenie i zmuszam się do samego spania, bo Odpoczynek w formie polegiwania mi nie pomaga, śpimy, ja 2 on 3 h :-) myślę że kto ma te dzieci Przedszkolne to powinien skorzystać.

Do góry