reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
O rany ale macie produkcję. Ja tez blondynka nie zaczailam na początku o co dzień z tymi 2 i 5 dniami.

Dziewczyny jakie śliczne. Tekila w życiu bym Ci nie dała tyle lat co masz, cherry Ciebie dokładnie tak sobie wyobrażałam.
A co do teściowej ja się do mojej zrazilam jak byłam w ciąży ciąża zagrożona a ona z tekstem ze to dziecko to nie jej problem i ona go bawić nie będzie (fakt to była ciąża nie planowana). Jak się Basia urodziła to obraza bo nie zostawiam jej dziecka i ograniczam kontakt

Paulina oj nie zostawilabym nawet na piec minut.
Moja byla spoko dopoki Jas sie nie urodzil.

Ostatnia edycja:
Ruda córcia ma 3 lata została z moja teściowa 2 razy po 3 godziny jak nie miałam już wyjścia. Mała była chora a ja musiałam iść do pracy. Niestety mam uraz.
Twoja teściowa tez dobra. Widać że faworyzuje drugiego wnuka

anieok udanego wyjazdu!!
aria fajny kolor włosów :) a z mężem długo będziecie się teraz widzieć czy tylko na chwilę?
taka ja cieszę się, że wszystko dobrze :) odnośnie reklamówki w autobusie - wiem to okropne, ale jak sobie Ciebie wyobraziłam to wybuchłam śmiechem, masakra, będziesz to opowiadać do końca życia chyba :D
Magda, ann, tekila, cherry, aria, bubbka, patka ślicznie z Was dziewczyny :)

ajj dziewczyny smaka mi robicie z tymi fryzurami, ja taka wiecznie sierota z włosami, pofalowane, każdy w swoją stronę, od dłuższego czasu chodzę codziennie w koku, ale chętnie bym to zmieniła.

cherry moja ma 7 lat i od 2 lat ten bałagan jest dużo mniejszy, jeszcze trochę wytrzymaj :) na zdjęciu, które wkleiłaś wyglądasz całkiem inaczej niż na avatarze, tak łagodniej i dziewczęco:)

Ann znow sie z toba zgadzam :-)
My jak przechodzilysmy na zamkniety to nagle odezwalo sie chyba z 20 babeczek ktore czytaly nas cala ciaze. Nie przyjelysmy takich. Pozniej dodalysmy dwie ktore ciagle pisaly na glownyn

Pozdrawiam wszystkie podczytujace :-) odezwijcie sie. My nie gryziemy :-)

Ja czytam na bieżąco, coś tam klikne, jak uważam że mam co inni w innych sytuacjach uważają że Trzeba kliknąć, nie uważam wcale że to źle jak ktoś pisze posta "że idzie spać za godzinę" lub "zjadł tosta z majonezem" ale trudno mi podjąć temat i klikać. :-) jest też dużo postów na które się nie odpisuje bo się nie znam tematu, pytania które chciałabym zadać zostają zadane na bieżąco, rano tu wchodzę wieczorem jest 5 stron plus. Pytania i odpowiedzi.

Autostopowiczka ale dlaczego to piszesz? :-) ja pisalam.o przypadku dziewczyn ktore nie odzywaly sie wcale. Jak napisalysmy ze przechodzimy to sie odezwaly I przyznaly ze czytaja nas od poczatku :-)
O takie przypadki mi chodzi.
Tosta z majonezem?fuuu

reklama
Moja mała przed chwilą zaczęła popołudniowa drzemkę. Już myślałam że zwariuję. Czy z was też dzieci wysysają całą energię. A może jestem wyrosną matką skoro odżywam gdy ona zasypia.

Ja tak miałam przed ciąża a teraz czuje zmęczenie i zmuszam się do samego spania, bo Odpoczynek w formie polegiwania mi nie pomaga, śpimy, ja 2 on 3 h :-) myślę że kto ma te dzieci Przedszkolne to powinien skorzystać.

Do góry