reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Ja tam juz pow m ze.od polowy października nie bedzie.mial spokoju bo zamierzam.wypedzic dzidziucha.predzej.

A powiedzcie mi czy wysokie cisnienie jest wskazaniem do cc?

Papciorkowa super że z dzidzią wszystko w porządku :) Ale 3 cm to juz w 9 tyg ma dzidzia wiec pewnie to 3 mm :)
U nas święta u mamy i u teściów, więc będzie wesoło :D Jajka w sosie tatarskim mniam !!!! Na pewno zadbam o to żeby pojawiły się na stale :D
Ja czekam na farbowanie do 2 trymestru będe spokojniejsza, a odrostu mi teraz nie widać bo mam delikatne ombre i kolor u nasady taki jak mój własny ;p Ale chciałam rozjaśnić dół i trochę boję się rozjaśniania ;/
Aria to normalne że w ciąży kolor nie zawsze się złapie, takie uroki ciąży, ale zdjęcie koniecznie pokaż bo jestem ciekawa tych rudości :D

reklama
U mnie tez juz odrost. W srode ide do fryzjera. Ciekawe jak zlapie :confused:

Pytanie z innej beczki: czy Wy tez macie juz teraz problem z ciazowa demencja? U mnie maskara.
Wczoraj po sniadaniu polozylam telefon na pusty talerz, wynioslam go do kuchni, a potem szukalam przed wyjciem do pracy jak opetana. Natomiast przy gotowaniu obiadu, zrobilam wszystko, nastawilam wode ma kalafior, poczym zapomnialam go pokroic, i tam wrzucic. Itp akcje:rolleyes2:

Do góry