reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Kurcze, ale tempo! :)
@papciarkowa , dobre wiesci :) cale szczescie, lez i sie relaksuj :)@Aria1010 i @ruda1991 jam mam urodziny 1.10 a termin mam na 3.10 :)

Swieta bedziemy soedzac u przyjaciolki, chrzestnej mojej cory w niemczech. Do PL nam troche daleko na te 3 dni :/

Wesola ja mialam ten wysoki wynik 24 lutego i teraz zobacz jak spadlo. Ginka mowila teraz bedzie wariowalo ale sie nie przejmowac bo to nie jest do konca wiarygodny wynik tylko szalejace hormony pow tez ze ona mi powie w.ktorym tyg mam zrobic zeby byl wiarygodny. A odnosnie ft4 ja wcale nie mam go badanego tylko ft3

Lucky to ty znowu masz tp na moje urodziny bo ja 10.10 ;)

Papciarkowa ja nic nie pisałam o wym twojej dzidzi ;) ale pomyślAlan ze prawie 3cm to niemożliwe. ... czarownico :) heheh ale jak napisałaś ze to jednak mm to się zgadza :D

Lucky to ty znowu masz tp na moje urodziny bo ja 10.10 ;)

Papciarkowa ja nic nie pisałam o wym twojej dzidzi ;) ale pomyślAlan ze prawie 3cm to niemożliwe. ... czarownico :) heheh ale jak napisałaś ze to jednak mm to się zgadza :D
Oj tam ja tam.widze 2.87cm ale niechce sie podnosic teraz z kanapy zeby sprawdzic bo caly czas czuje ten brzuch

Wiecie że mi odrost nie do końca kolor złapał. ... ale nie caly tylko kawałek jaśniej zafarbowany... fryzjerka w szoku była ... ja mam rude ombre na ciemnym brazie. Później wam wstawie fotkę.

Papciarkowa ja miałam w 8t3d 1.87 cm wiec niemożliwe żeby w6t6d była dzidzia 1 cm większą :) najważniejsze że jest ok. :)

reklama
Do góry