reklama
Dzięki dziewczyny. To jeszcze nie efekt finalny ze tak powiem bo od razu końcówek blond nie chciAlan żeby mi włosów nie popalilo. A że przęs brąz em miałam bordowe włoski to końcówki Ruda we sa
Ja na święta żurek synuś uwielbia... jajka faszerowane i zwykły obiad. Ale jeszcze nie wiem co i namówie mamusie na gołąbki
Mój Damian wczoraj robił gofry z przepisu który mu zostawiłam ładne mu wyszły. .. tylko nie mam pojęcia cym je z wierzchu posmarowal hehe
Ja na święta żurek synuś uwielbia... jajka faszerowane i zwykły obiad. Ale jeszcze nie wiem co i namówie mamusie na gołąbki
Mój Damian wczoraj robił gofry z przepisu który mu zostawiłam ładne mu wyszły. .. tylko nie mam pojęcia cym je z wierzchu posmarowal hehe
Załączniki
Swietny kolorek wlosow mialam cos podobnego super pomysl z przepisami ja lubie dobre jedzonko. Mowicie o zapominaniu to nic przy mojej niezdarnosci hehe ciagle cos wylewam wysypuje heh dzis tarkowalam bulke do krokietow i baaaach na dywanik i pol podlogi yea a gofry ja tez robie od wczoraj hehe ale dzis juz sie zbiore ))
haha faktycznie!Kochana to mój tzcik robił wczoraj a on w norwegii siedzi. Ale w poniedziałek obiecał ze mi zrobi
Hehe dopiero zauważyłam że nie wytrzymał i nadgryzl jednego zanim zdjęcie zrobił heheheh
może to nie gofr, ale pypcia zdarłam hahaha
Załączniki
reklama