reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Dzień dobry, ja w pracy. Nie chcę mi się, ale zależy mi żeby jak najdłużej nikt nie wiedział o ciąży. W pierwszej ciaży mi brzuszek wyskoczył koło 25 tygodnia, ale teraz widzę że będzie szybciej, mięśnie nie te ;)

reklama
Rybki, mi na pewno się przyda zaraz poszukam .

Ale żyje w stresie i już pewnie zrobilabym bhcg nie wiem jak wytrzymam do jutra.

Dzień dobry, ja w pracy. Nie chcę mi się, ale zależy mi żeby jak najdłużej nikt nie wiedział o ciąży. W pierwszej ciaży mi brzuszek wyskoczył koło 25 tygodnia, ale teraz widzę że będzie szybciej, mięśnie nie te

Paulina ja dokładnie tak samo, póki co w pracy jeszcze nikt nie wie i jeszcze nie będę mówi. Chyba dopiero w marcu pogadam z dyrektorką ale wiem że to będzie ciężka przeprawa :(
Chociaż ostatnio rano mam takie mdłości że chciałabym już być na l4.

Do kiedy pracowałaś w poprzedniej ciąży ?

Neilaaa ja w poprzedniej ciąży jeszcze studiowałam, także dzień przed porodem byłam na uczelni. Tylko rodziłam w kwietniu więc końcówka była w chłodnych miesiącach, a teraz obawiam się lata, co prawda w pracy klima ale to też nie dobrze. Wstępnie plan jest na początku maja pójść na 2-3 tyg L4 bo mam 20 maja egzamin więc byłby czas na nauke a później jak nic nie będzie się działo to pracować do sierpnia

Paulina to fajnie i jak Ci zdrowie pozwoli to powodzenia w wytrwałości, Twój pracodawca na pewno się ucieszy:) Maksia urodziłam w sierpniu i powiem szczerze że lipiec był koszmarny praktycznie cały przeleżałam przy wiatraku, ale był to już przełom 8-9 miesiąca.

Ja zobaczę jaka atmosfera będzie w pracy po ogłoszeniu wieści bo niestety pracuję z tak zawistnymi ludźmi że jak mam się tylko denerwować to wole posiedzieć w domu w spokoju :) w poprzedniej ciąży poszłam od razu ale to z racji ze dojeżdżałam prawie 1,5 h autobusem w jedną stronę w ogromnym ścisku i bałam się że ktoś mnie popchnie, szturchnie itp i nie wybaczyłabym sobie gdyby coś się stało z maleństwem.

Współczuję!!!

Ja nie pamiatam nawetnjak to bylo w poprzednich. Zupelnie inne nastawienie miałam. Teraz mam stres większy

reklama
Do góry