reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Agnieszka tak jak dziewczyny piszą każda z nas jest inna i to zależny od budowy :-) U mnie brzuszek było widać ok 5 mc ;-)

Agnieszka w sumie każdej inaczej rośnie brzuch. Trudno powiedzieć.
Tak jak już dziewczyny napisały.
Ja w pierwszej ciąży miałam może w czwartym mc lekki co pod luźnym T-shirtem nie było widać nic. Czuję że teraz będzie szybciej bo mam już inny brzuch. Wprawdzie jak wyciągam jest idealnie płaski, ale w ciąży ciężko wciągać bo boli heh

Ja juz mam brzuch bo przestalam wciagac :-) a ciazowy to zazwyczaj zaczyna od 3 miesiaca wypychac :-)

A i jeszcze jedno... W którym miesiącu już widać mocno brzuch że nie da się ukryć? Bo zastanawiam się kiedy powiedzieć dyrektorce :o
A jesteś nauczycielką??

Myślę, że powinnaś jak tylko gin CI wszystko potwierdzi - bo będą musili zastępstwo organizować. Pracowałam kiedyś w szkole i wiem jaki to problem. A jeśli coś nie doczytałam to sory.
Ja sama nie chcę jeszcze nic mówić, muszę sama wszystko wiedzieć na pewno. Niestety pracuję z mężem przyjaciółki i ..jej też nie mogę powiedzieć bo był by popłoch w pracy.
Ja mam brzuch tak czy siak i pewnie zanim będzie widać różnicę chyba to potrwa ;)
Ja miałam kolejnych gości urodzinowych mojej Lili. I chyba to już koniec. Ufff, teraz jeszcze 4 dni pracy i wyczekany urlop :) (choć wiadomo - jeszcze sporo spraw do ogarnięcia przed wyjazdem)

U mnie brzuszek pojawił sie koło 12 tyg ale mniej zainteresowani moją osobą wzieli to za zwykle przytycie :) na poczatku to mialam taki zupełnie nie przypominajacy ciazowego, dopiero kolo 20tyg zaczal sie robic okraglejszy. Ale kazda jest inna - ja np duzo przytylam na poczatku ;)

Zaraz budze Lilke odstwiam do przedszkola i lece do szpitala zalatwic kilka spraw i na małe zakupy do apteki - skonczyly mi sie kapsułki DHA :) Milego dnia dziewczynki

reklama
Znapazlam w necie kalkulator hcg.... Ale linkow chyba nie moge wkleić
Moze komuś się przyda

Do góry