reklama
Madziula 27
Moderatorka
Agnieszka tak jak dziewczyny piszą każda z nas jest inna i to zależny od budowy :-) U mnie brzuszek było widać ok 5 mc ;-)
Ann_
Fanka BB :)
Agnieszka w sumie każdej inaczej rośnie brzuch. Trudno powiedzieć.
Tak jak już dziewczyny napisały.
Ja w pierwszej ciąży miałam może w czwartym mc lekki co pod luźnym T-shirtem nie było widać nic. Czuję że teraz będzie szybciej bo mam już inny brzuch. Wprawdzie jak wyciągam jest idealnie płaski, ale w ciąży ciężko wciągać bo boli heh
Tak jak już dziewczyny napisały.
Ja w pierwszej ciąży miałam może w czwartym mc lekki co pod luźnym T-shirtem nie było widać nic. Czuję że teraz będzie szybciej bo mam już inny brzuch. Wprawdzie jak wyciągam jest idealnie płaski, ale w ciąży ciężko wciągać bo boli heh
agnieszka...24
Szczesliwa mama Jonathana
To mam jeszcze czas
Rybki
Trzecia Rybka
A jesteś nauczycielką??A i jeszcze jedno... W którym miesiącu już widać mocno brzuch że nie da się ukryć? Bo zastanawiam się kiedy powiedzieć dyrektorce
Myślę, że powinnaś jak tylko gin CI wszystko potwierdzi - bo będą musili zastępstwo organizować. Pracowałam kiedyś w szkole i wiem jaki to problem. A jeśli coś nie doczytałam to sory.
Ja sama nie chcę jeszcze nic mówić, muszę sama wszystko wiedzieć na pewno. Niestety pracuję z mężem przyjaciółki i ..jej też nie mogę powiedzieć bo był by popłoch w pracy.
Ja mam brzuch tak czy siak i pewnie zanim będzie widać różnicę chyba to potrwa
Ja miałam kolejnych gości urodzinowych mojej Lili. I chyba to już koniec. Ufff, teraz jeszcze 4 dni pracy i wyczekany urlop (choć wiadomo - jeszcze sporo spraw do ogarnięcia przed wyjazdem)
Maszka88
Początkująca w BB
U mnie brzuszek pojawił sie koło 12 tyg ale mniej zainteresowani moją osobą wzieli to za zwykle przytycie na poczatku to mialam taki zupełnie nie przypominajacy ciazowego, dopiero kolo 20tyg zaczal sie robic okraglejszy. Ale kazda jest inna - ja np duzo przytylam na poczatku
Zaraz budze Lilke odstwiam do przedszkola i lece do szpitala zalatwic kilka spraw i na małe zakupy do apteki - skonczyly mi sie kapsułki DHA Milego dnia dziewczynki
Zaraz budze Lilke odstwiam do przedszkola i lece do szpitala zalatwic kilka spraw i na małe zakupy do apteki - skonczyly mi sie kapsułki DHA Milego dnia dziewczynki
reklama