reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Agnieszka tak jak dziewczyny piszą każda z nas jest inna i to zależny od budowy :-) U mnie brzuszek było widać ok 5 mc ;-)

Agnieszka w sumie każdej inaczej rośnie brzuch. Trudno powiedzieć.
Tak jak już dziewczyny napisały.
Ja w pierwszej ciąży miałam może w czwartym mc lekki co pod luźnym T-shirtem nie było widać nic. Czuję że teraz będzie szybciej bo mam już inny brzuch. Wprawdzie jak wyciągam jest idealnie płaski, ale w ciąży ciężko wciągać bo boli heh

Ja juz mam brzuch bo przestalam wciagac :-) a ciazowy to zazwyczaj zaczyna od 3 miesiaca wypychac :-)

A i jeszcze jedno... W którym miesiącu już widać mocno brzuch że nie da się ukryć? Bo zastanawiam się kiedy powiedzieć dyrektorce :o
A jesteś nauczycielką??

Myślę, że powinnaś jak tylko gin CI wszystko potwierdzi - bo będą musili zastępstwo organizować. Pracowałam kiedyś w szkole i wiem jaki to problem. A jeśli coś nie doczytałam to sory.
Ja sama nie chcę jeszcze nic mówić, muszę sama wszystko wiedzieć na pewno. Niestety pracuję z mężem przyjaciółki i ..jej też nie mogę powiedzieć bo był by popłoch w pracy.
Ja mam brzuch tak czy siak i pewnie zanim będzie widać różnicę chyba to potrwa ;)
Ja miałam kolejnych gości urodzinowych mojej Lili. I chyba to już koniec. Ufff, teraz jeszcze 4 dni pracy i wyczekany urlop :) (choć wiadomo - jeszcze sporo spraw do ogarnięcia przed wyjazdem)

U mnie brzuszek pojawił sie koło 12 tyg ale mniej zainteresowani moją osobą wzieli to za zwykle przytycie :) na poczatku to mialam taki zupełnie nie przypominajacy ciazowego, dopiero kolo 20tyg zaczal sie robic okraglejszy. Ale kazda jest inna - ja np duzo przytylam na poczatku ;)

Zaraz budze Lilke odstwiam do przedszkola i lece do szpitala zalatwic kilka spraw i na małe zakupy do apteki - skonczyly mi sie kapsułki DHA :) Milego dnia dziewczynki

reklama
Znapazlam w necie kalkulator hcg.... Ale linkow chyba nie moge wkleić
Moze komuś się przyda

Do góry