reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Ala witaj i gratulacje ;-) bo się nie przywitalam jeszcze :-)

Nevka trzymaj się tam dzielnie :-*

Ja mam znajoma co niestety paliła dwie ciążę. I podczas karmienia to samo. Nie rozumiem takich matek :-( a dzieci z małą masa urodzeniowa i że niby nic nie szkodzi im. :-(

reklama
No ja niestety też znam osoby które paliły zarówno w ciaxy jak i przy karmieniu. .... przykład kuzynka mojego tż .... mała ma 3.5 roku i nie może jej od cyca odzwyczaic.... ciekawe dlaczego :/

Ja w 1 ciąży rzuciłam jak tylko test zrobiłam. I nuw palilsm 3 lata. A paliła niewiele jakas paczkę na tydzień. Teraz nie pale juz 1.5 roku tak samo tż .... I nie zamierzam wracać do tego świństwa. ... bo mimo że przytyłam po rzuceniu (ale ze zawsze byłam chuderlaczkiem - to nie jest jakieś straszne) to czuje się o niebo lepiej odkąd nie pale .

@Aria1010 , ja tez juz nie zamierzam wracac, chociaz tez duzo nie palilam. Paczka na 4-5 dni, na imprezach wiecej sie wypalalo do winka :zawstydzona/y:

Palenie w ciazy to dla mnie "no go".

Dokładnie. ... ja nie rozumiem tego... przecież to świadome trucie tek małej kruszynki o którą powinnismy dbać. ..

Moja siostra np wytrzymała w ciąży ale szybciutko karmić przestała bo po prostu ciągnęło ja do fajek... szkoda ale to szanuje ... a mały zdrowy był i na butli ;)

No kochane któraś z Was musi założyć nowy wątek :)
To już ostatni mój post ;) trzymajcie się dziewczyny :) trzymam kciuki za Was ;) napisze jak się tylko uda :)
Ciąża przestała się rozwijać juz w 5 tygodniu.

Hej hej :) pamiętacie mnie jeszcze?
Lecicie tak z tematem,że musiałabym siedzieć non stop i Was czytać.
U mnie ok :) mdłości minęły,potworna senność też, także korzystam z życia :)
Pozdrawiam ciepło i życzę miłego dnia :)

Taka ja I jak tam? Ja plamilam w pierwszej ciazy, malo tego dostalam krwotoku a synek zdrowy, teraz tez plamilam I jest dobrze. Dlaczego nie zrobili ci usg?

Nie wiem czemu nie miałam USG.. jestem tym trochę zniesmaczona, bo od razu chciałabym wiedzieć co i jak.. Dziwne tu mają poglądy na wczesne ciąże :oo:
Właśnie wróciłam od położnej, stwierdziła, że to może plamienie implantacyjne i póki co uspokaja:hmm:
Oby do piątku..:hmm:

p.s. dziś nie plamię i czuję się w miarę ok.. piersi nadal mnie bolą okropnie, mdłości są.. Oby to był jednorazowy epizod:hmm:

reklama
Do góry