reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Ala witaj i gratulacje ;-) bo się nie przywitalam jeszcze :-)

Nevka trzymaj się tam dzielnie :-*

Ja mam znajoma co niestety paliła dwie ciążę. I podczas karmienia to samo. Nie rozumiem takich matek :-( a dzieci z małą masa urodzeniowa i że niby nic nie szkodzi im. :-(

reklama
No ja niestety też znam osoby które paliły zarówno w ciaxy jak i przy karmieniu. .... przykład kuzynka mojego tż .... mała ma 3.5 roku i nie może jej od cyca odzwyczaic.... ciekawe dlaczego :/

Ja w 1 ciąży rzuciłam jak tylko test zrobiłam. I nuw palilsm 3 lata. A paliła niewiele jakas paczkę na tydzień. Teraz nie pale juz 1.5 roku tak samo tż .... I nie zamierzam wracać do tego świństwa. ... bo mimo że przytyłam po rzuceniu (ale ze zawsze byłam chuderlaczkiem - to nie jest jakieś straszne) to czuje się o niebo lepiej odkąd nie pale .

@Aria1010 , ja tez juz nie zamierzam wracac, chociaz tez duzo nie palilam. Paczka na 4-5 dni, na imprezach wiecej sie wypalalo do winka :zawstydzona/y:

Palenie w ciazy to dla mnie "no go".

Dokładnie. ... ja nie rozumiem tego... przecież to świadome trucie tek małej kruszynki o którą powinnismy dbać. ..

Moja siostra np wytrzymała w ciąży ale szybciutko karmić przestała bo po prostu ciągnęło ja do fajek... szkoda ale to szanuje ... a mały zdrowy był i na butli ;)

No kochane któraś z Was musi założyć nowy wątek :)
To już ostatni mój post ;) trzymajcie się dziewczyny :) trzymam kciuki za Was ;) napisze jak się tylko uda :)
Ciąża przestała się rozwijać juz w 5 tygodniu.

Hej hej :) pamiętacie mnie jeszcze?
Lecicie tak z tematem,że musiałabym siedzieć non stop i Was czytać.
U mnie ok :) mdłości minęły,potworna senność też, także korzystam z życia :)
Pozdrawiam ciepło i życzę miłego dnia :)

Taka ja I jak tam? Ja plamilam w pierwszej ciazy, malo tego dostalam krwotoku a synek zdrowy, teraz tez plamilam I jest dobrze. Dlaczego nie zrobili ci usg?

Nie wiem czemu nie miałam USG.. jestem tym trochę zniesmaczona, bo od razu chciałabym wiedzieć co i jak.. Dziwne tu mają poglądy na wczesne ciąże :oo:
Właśnie wróciłam od położnej, stwierdziła, że to może plamienie implantacyjne i póki co uspokaja:hmm:
Oby do piątku..:hmm:

p.s. dziś nie plamię i czuję się w miarę ok.. piersi nadal mnie bolą okropnie, mdłości są.. Oby to był jednorazowy epizod:hmm:

reklama
Do góry