reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Są tutaj jakieś mamusie palące papierosy?
Ja najbardziej bałam sie właśnie że nie dam rady rzucić fajek podczas ciąży.
Na szczęście papierochy mi tak śmierdzą od samego początku nie wypaliłam ani jednego. A Wy jak?

Ja się męczę, w poprzedniej ciąży też rzuciłam przybrałam 31 kg, zostało mi do z rzucenia jeszcze 5 :-) a tu następne przybywają. Po ciąży nie paliła jeszcze przez 3 lata bo karmilam, ciężko to znoszę, bardzo lubię palić.

reklama
Właśnie ciesze się, że wcześniej serduszka nie słyszałam... bo jakby obumarło serduszko to by była większa zalamka...:( dopiero co dokumenty mi wypisala... :/ a gdzie tam zabieg :/

@Pat_ka , ja w pierwszej ciazy rzucilam jak zaszlam, a teraz jakies 2 tyg przed tym jak zaszlam i ani wtedy ani teraz nie mam z tym problemu. Roznica jest taka, ze teraz po ciazy i karmieniu nie chce wracac do palenia. 3 tyg ku mojemu zdziwieniu, z dnia na dzien fajki rzucil moj chlop. Stwierdzil, ze jak ja moge to on tez i nie bedzie mi smierdzial :) dodam, ze nigdy nie palismy w domu czy w samochodzie.

@Nevka , trzymaj sie kochana. Jestes mlodziutka, niedlugo Ci sie uda :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Matko dziewczyny, kilka dni mnie nie było i tyle złych wiadomości. Aż mi się płakać chce. Nevka trzymaj się mocno :***

Ja wczoraj miałam wizytę. Wszystko ok.

Taka ja, ja plamiłam na brązowo przez kilka h i gin stwierdził że to mogła być stara krew takie plamie co zamiast okresu może się pojawiać.

reklama
Do góry