reklama
larkaa
Fanka BB :)
Mi tez tętna dziecka nie mierzyli, sprawdzali jedynie czy bije. Odnośnie papierosów to ja tez podpalalam ale rzuciłam we wrześniu, zreszta te 2 fajki dziennie co paliłam to trudno nie było. Natomiast moja ciotka paliła cała swoją ciąże bardzo dużo i po urodzeniu dziecka w domu (dawne czasy) i dziecko w wieku roku lub dwóch zmarło na raka płuc albo na cos z tym powiązanego, wiem ze płuca mu sie rozpadły i przestał oddychać.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
stonka84
Aktywna w BB
Jakiś czas mnie nie było a tu tyle smutnych wiadomości. Dziewczyny trzymajcie się
Moja fasolka tętno miałam mierzone w 9 tygodniu na drugim usg (na pierwszym był sam pęcherzyk wiec nie było co mierzyć) niestety nie dał posłuchać, mam nadxieje ze za tydzień juź da mi posłuchać.
Moja fasolka tętno miałam mierzone w 9 tygodniu na drugim usg (na pierwszym był sam pęcherzyk wiec nie było co mierzyć) niestety nie dał posłuchać, mam nadxieje ze za tydzień juź da mi posłuchać.
reklama
Taka_ja
Fanka BB :)
Tak wiem, mało mądre to co powiedziała.. Ale nie pozostaje mi nic innego jak czekać na USGInplantacyjne? Co to za pomysł :-/