reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Dziewczyny a Wam od razu badano tętno dziecka? Bo mi na ostatniej wizycie tyko dała posłuchać i tyle... aczkolwiek to dopiero 7 tydzień więc nie wiem czy już badają?

Mi tez nie badal tylko pokazywal jak pika;))) a ja znowu wymiotuje od 3 dni zwariowac mozna:( zrobilam sobie soczek z pomaranczy i oooo wszystko bleeech. ledwo zyje

Mi tez tętna dziecka nie mierzyli, sprawdzali jedynie czy bije. Odnośnie papierosów to ja tez podpalalam ale rzuciłam we wrześniu, zreszta te 2 fajki dziennie co paliłam to trudno nie było. Natomiast moja ciotka paliła cała swoją ciąże bardzo dużo i po urodzeniu dziecka w domu (dawne czasy) i dziecko w wieku roku lub dwóch zmarło na raka płuc albo na cos z tym powiązanego, wiem ze płuca mu sie rozpadły i przestał oddychać.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Jakiś czas mnie nie było a tu tyle smutnych wiadomości. Dziewczyny trzymajcie się :-( :(
Moja fasolka tętno miałam mierzone w 9 tygodniu na drugim usg (na pierwszym był sam pęcherzyk wiec nie było co mierzyć) niestety nie dał posłuchać, mam nadxieje ze za tydzień juź da mi posłuchać.

reklama
Do góry