reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Liv zgadzam się

Nevka bardzo mi przykro że Ciebie tez to spotkało :-( trzymajcie się dziewczyny i koniecznie dajcie znać jak się znowu uda :-*

reklama
Aria o widzisz ja z hipp dostalam tylko dwie paczuszki :-)

Dziewczyny jeszcze pampers, gerber, baby program, bebico :-) a I polecam karte rossne z rosmana :-)

Esthle ale duzy :-)

Lucky dokladnie w czasie ciazy masz 3 % rabatu. Pozniej po urodzeniu co 90 dni rosnie ci o 1 pricent jesli zrobisz 6 razy zakupy. Wychodzi dwie wizyty w miesiacu :-) ja np kupuje dwa mleka I prosze na oddzielnym rachunku :-) I z glowy :-) mozna dojsc do 10 %. Ale tak jak pisze virtuti jest duzo promocji dla posiadaczy karty

Taka ja I jak tam? Ja plamilam w pierwszej ciazy, malo tego dostalam krwotoku a synek zdrowy, teraz tez plamilam I jest dobrze. Dlaczego nie zrobili ci usg?

Rybki dlaczego mama tak zaragowala?

Nevka kur.wa niee :-[ co sie dzieje? Wspolczuje I tule mocno. Odwiedzaj nas. Bardzo cie polubilam :-[

Ala witaj

Nevka przykro:( pocueszajace moze jesrt tylko to ze nie stracilas dziecka...i ze puste jajo zdarza sie raz w zyciu. Ja mialam w jednej ciazy i puste jajo i obumarcie drugiego heh

Widzę ze MEGA spadły nam morale .....

Mi też jest przykro z powodu strat które poniosły dziewczyny ale nie możemy teraz wszystkie sie zamartwiac....

Prawda jest taka, że co ma być to będzie i nic nie zmienimy. Niestety cześć z nas spotkało coś strasznego, ale zdecydowana większość urodzi szczęśliwie i tego się trzeba trzymać.

Dziewczyny uda nam się i w październiku będziemy opisywać po kolei swoje porody.

A dziewczyny którym tym razem się nie udało zajdą w zdrowe ciążę i urodza śliczne bobaski po prostu troszkę później niż my.... życzę oby jak najszybciej...

Także trochę OPTYMIZMU dziewczynki :-* :-* :-*

Nevka tak mi przykro:(
Takaja dobrze ze usg nie od razu bo to mogloby pogorszyć sytuację do piatku zleci a bedziesz pewna ze zrobilas wszystko jak należy bedzie dobrze musu byc!
Ala witaj nie sadzilam ze jeszcze ktos donas dotrze:)
Bulisia niestety to nie jest prawda ze puste jajo zdarza sie tylko raz w zyciu ja mialam taka sytulacje dwa razy:(

Aria ty zaszlas e ciążę biorąc tabletki tak, dobrze pamiętam? Czy w trakcie cyklu jak jeszcze bralas tabsy ale teoretycznie było już po tej owulacji miałaś jakieś plamienia co zazwyczaj się nie zdarzały? Pytam bo moja bliska znajoma ma taki problem ale nie umiem jej doradzić bo z tabletkami to ja tu coś liczyć. Jak nic nie powinno być.

Nevka, strasznie mi przykro. :( :( :( Krew mnie zalewa, że Ciebie też musiało to spotkać! Trzymaj się dzielnie, jak dotychczas i dawaj znać, co słychać. :*

@Ann_
Nie żadnych plamienie nie miałam. Zresztą mi wyszła owu w trakcie ostatniego tygodnia brania tabletek ... miałam tylko plamienie implantacyjne ale to był śluz z drobinkami krwi..... a tak żadnego plamienia nie miałam

reklama
Aha. No właśnie bo znajoma nie wzięła pierwszej tabletki z cyklu i ma teraz jakieś plamienia i trochę panikuj. Nie umiem jej pomóc.

Do góry