reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

@PerseaNigra śliczny brzucholek masz :*
@Aria1010 ja pije activie, inaczej by mnie rozerwało bo do toalety moge nie iść 14 dni.

Dziewczyny obudziłm się o 4 rano z ogrommnym, powtarzam ogromnym bólem wychodzącej ósemki, mam bardzo spuchnięte to miejsce i nie potrafię szczęki otworzyć na 1,5cm :( Co moge wziąść na ten nieszczęsny ból? Co robic? <załamka>

reklama
Dziękuję za pochwały :D Brzuchol rośnie, każdego dnia coraz większy ale wiem, że już nigdy nie będzie taki, jak na pierwszym zdjęciu chyba, że jakiś laser później zrobię albo coś takiego, bo mam straszne rozstępy na całym brzuchu :(
@Pat_ka apap możesz wziąć a co poza tym? Dobry chirurg szczękowy.

Witam się poniedziałkowo :)

Witktoria witaj :)

@PerseaNigra łałłłłłłł piękny ciążowy brzuszek, u mnie niestety "spożywczy", ale zdjęcia dopiero wkleję na zamkniętym forum.

Ja ze spaniem od samego początku nie mam problemów, wręcz przeciwnie mogłabym spać, spać i jeszcze raz spać.

Dziewczynki myślicie już o wakacjach ? My mamy zaplanowany tydzień za granicą pod koniec maja na który się bardzo cieszyłam ale ostatnio naszły mnie jakieś złe myśli że może inny kraj to nie za dobrze bo jak się coś stanie to gdzie ja pójdę na jakąś konsultację .... chyba powinnam walnąć się 5 razy w głowę i wypędzić te złe myśli.

A mi lezenie po jedzeniu bardziej wzmagalo wymioty. Wg mnie niestety nie ma navto zlotej rady:( na szczescie mija:) jesli chodzi o wzdecia to pllecam duuuuuzo pic. Ja mialam takue wzdecia w 5 tyg ze brzuch mialam taki jak teraz...skora myslalam ze mi peknie ale u mnie glownie 10 cm torbiel na jajniku to spowodowala... jesli chodzi o osemki sprobuj z plukaniem szalwia niestety duzego pola popisu nie masz:(( paracetamol w razie ostatecznosci bo lepiej nie brac w pierwszym trymestrze. Ja potem cykne fotke brzusia;))) wsxyscy z obu rodzin tak sie ciesza z tegi mojego brzucholka ze az milo;)) ale doskinale wiedza ile czekalismy na to dziecko i jak przezylam poronienue:( milego dnia!!!:)

patka koniecznie leć do dentysty, ja miałam teraz tylko stan zapalny ósemki, ale jak nie możesz szczęki otworzyć to lekarz koniecznie!!

u mnie wymioty odpuszczają na weekend, mam wrażenie, że jak chodzę i co robię to jest okej, a jak siedzę w pracy 8 h to mam w brzuchu armagedon.

Dzisiaj wzięłam sobie urlop, idę do innego ginekologa, spróbuję założyć sobie jednak kartę ciąży w tym Lux Medzie, póki mam za darmo.

Taka ja a przez dotykanie mięsa można się zarazić? :-o

Wiktoria0 współczuję takiej ciąży, ale to nie bedie trwało wiecznie.

Esthle a widzisz jednak ktoś dołączył. I nadal nie znamy się na tyle żeby wkładać wszystkie do zamkniętego. Ja jestem za zamkniętym w okolicy porodu.
Ale dostosuję się do większości.

Neilaaa a w którym będziesz wtedy tc.? Bo chyba są jakieś zakazy od 28 tc trzeba by poczytać na stronie linii

Ehh czyli nikt nie mial stycznosci z torecanem :hmm: A jak radzicie sobie z brakiem apetytu. Ja na nic z jedzenia nie moge patrzec, juz opadam z sil,wciskac w siebie cokolwiek na sile. Na lody byn miala ochotę ale ze wzgledu ba gardlo i przeziębienie rezygnuje

reklama
Niuniaczu minie, na to rowniez nie ma rady;( nawet pyszmosci mnie nie zachecaly ale od kilku dni pochlaniam takie ilosci jedzenia ze zaczynam sie bac hehehe a ktory to tydzien u Ciebie? Ja jak nic nie jadlam to pilam sok pomranczowy ale ttylko cappy lub dr witt bo maja duzo wartosci i pomagaly mi swietnie. Litr dziennie i cos tam w siebie wciskalam na chama. Przezylam hehe:)

Do góry