reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Powiem wam ze ja chyba znalazlam sposob na mdłosci po każdym jedzeniu trzeba sie polożyc i nie wstawać az żołądek nie strawi bynjamniej na mnie dzisiaj dziala

reklama
Hej ja tez dzis przesadzilam z jedzeniem . Jak tak dalej pojdzie to bedzie masakra ale nie moge sie nacieszyc powrotem do normalnego jedzenia. Matko jakke to przyjemne uczucie;))) a na rosnacy brzuszek nie mohe sie napatrzec;)) Wiktoria nie martw sie ja mialam 3 tyg wyjete z zycia...a od kilku dni wracaja mi sily i wymioty odpuscily ale u mnie to juz prawie 12 tydz

Dobry wieczór kobietki. Miesiąc temu na wizycie gin przepisal mi czopki przeciwwymiotne "torecan". Oczywiscie jak czytam opinie to są bardzo podzielone,jak ze wszytskim. Pôki co nie zdecydowałam się ich brać. Ale przyznam szczerze że dzis jestem już u kresu wytrzymałości i znów zaczynam rozważać ten lek... Są to czopki przeciwwymiotne. A brak apetytu,jadłwostret,mdlosci i wymioty nękają już mnie długo. Może któraś z Was miała doczynienie z tymi czopkami np w 1 ciąży i chcialaby się podzielić spostrzeżeniami

Jaki juz masz brzuszek fajny :)
Boże ja też już zapomniałam jak to jest mieć taki umięśniony brzuszek... po ciąży dalej miałam płaski ale nie tak jak przed :/ a teraz wzdęcia wzdęcia i jeszcze raz wzdęcia. . Jak sobie z nimi radzicie. Bo mnie dzisiaj aż brzuch bolał. ..

Witaj Wiktoria :)

Papciarkowa, też miałam taką taktykę na początku. Ostatni kęs obiadu i biegłam na kanapę i było ok, dopóki się nie ruszyłam :) A teraz na odwrót mam, jak się kładę, to jakby mi się wszystko cofało... :)

Niuniaczu, niestety nie mam doświadczenia z tymi czopkami.

Persea, śliczny masz już brzuszek! :)

Heh, Papciarkowa, bo to zawsze jest dobrze do czasu następnych mdłości :) Mi ostatnie dwa dni troszeczkę odpuściło, liczę na to, że wraz z tym 11 tygodniem będzie się zmieniać na lepsze :)

Nevka, miałam wcześniej napisać. Super, że dbasz o naszą listę i czuwasz nad aktualnością :) Wśród aniołkowych mamuś pamiętam jeszcze Justyna.85. Ech, dużo tych dziewczyn niestety.

reklama
@neilaaa na drugie usg mam termin 20 maja :) teraz idę 23 marca i już nie mogę się doczekać :)

cześć Wiktoria :) nie spodziewałam się że jeszcze ktoś dołączy. co myślicie o zamkniętym forum z końcem marca? ja czułabym dużo bardziej komfortowo

współczuję wszystkim nie śpiącym w nocy. jak przykładam głowę do poduszki to zasypiam w sekundę, 10 godzin w nocy + 2 godziny drzemki z synem w weekend :) jednak posiadanie jednego małego człowieka na stanie mocno wyczerpuje ;)

@PerseaNigra ty chudzielcu :p fajnie już wyglądasz, widać że ten brzuszek jest ciążowy. u mnie bardziej wygląda na wzdęcie :D do tego mam to samo co któraś z Was już pisała, w 11tc wyglądam jak w poprzedniej ciąży w 20tc. różnica jest niesamowita, nie spodziewałam się...

samopoczucie u mnie dzisiaj 4/10 w porywach optymizmu. po 10 minutach mycia naczyń ledwo żyłam, plecy mnie wykończą. sterta prasowania rooośnie jak szalona ale z tym bólem pleców to nie poszaleję, czekam na lepsze czasy :)

Do góry