reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Ann zapraszam jeszcze 1 został bo mała stwierdziła ze nie bedzie jadła ryby z oczami
Aria a ty czasem nie masz ochoty mnie odwiedzić z tymi muffinami?

Nevka powiem Ci tak ja jestem dzieckiem alkoholika i jedyna moja rada dla Ciebie bierz nogi za pas puki nie jest za późno.

Nevka ja w pierwszym malzenstwie mialam meza alkoholika .myslalam ze sie zmieni ze moze jak dziecko sie pojawi to sie cos zmieni.....no ale sie nie zmienilo moze na chwile pozniej bylo tylko gorzej .doszlo do rekoczynow .pisze to bo jak slysze alkoholik to az sie telepie ja jestem juz przewrazliwiona .Tobie zycze by bylo jednak inaczej niZ u mnie .

Nevka współczuję problemów. Wiem o czym mówisz bo moja siostra się męczy w takim związku. Pił utrzymywała go... w końcu ja zawiozlam do rodziców. Po tygodniu wróciła. .. Narazie jest lepiej ale pewnie niedługo to potrwa ... I powiem Ci ze kocham mojego siostrzenca ale widzę ze nie pozostaje to bez wpływu na niego.... niestety :(

Papciarkowa dawaj adres;) albo wpadaj nad morze na muffiny :)

Papciarkowa ja pracowałam w restauracji z rybami i pamiętam (ale przepraszam za chiny dlaczego dokładnie) że nie powinno się piec ryby z oczami. Powinno się je wydlubac nożem.
Ja tak zawsze robię

Hej,

Nevka ten Twój chłop to w ogóle jakiś agent... jak dla mnie jak w grę wchodzi alkohol, to pakuj się jak możesz do rodziców. Pewnie lepiej nie będzie , a szkoda Twoich nerwów.

Ja już nie mogę doczekać się wtorku, jak kilka Was mam wizytę. A do wtorku tak daleko... ;)

Dokladnie. Zwiazek w dzisiejszych czasach, gdy oboje partnerow pracuje ma byc na rownych zasadach i koniec kropka!!!!!!! Moj maz gotuje pierze i sprzata razem ze mna i korona mu z glowy nie spada!!!

reklama
Do góry