reklama
Marlenkaxxx
Zaangażowana w BB
Nevka .wspolczuje wiem przez co przechodzisz.w glowie metlik .Ty i maluszek najwazniejsi .tak nie moze byc .ja przez takiego czlowieka nabawilam sie nerwicy .odbilo sie to na moim zdrowiu .a moje dzieci juz nie wspomne jak mosialy patrzec na to co sie w domu dzieje.ja odeszlam choc nie bylo to latwe zapewniam .ale teraz jestem szczesliwa i nie zaluje ani troche ze tak sie stalo.ulozylam sobie zycie na nowo.a twoj maz jeszcze bedzie tego zalowal jak zobaczy co stacil ale musi stracic by sie przekonac .
Nevka dokładnie każda jedna dziewczyna ma racje. Zostaw go! Wiem latwo napisac,powiedzieć gorzej zrobic.Ale jak teraz zaczynaja się takie akcje to bedzie tylko gorzej. Żal dziecka/dzieci.Jestem córka alkocholika do 12r życia przezywalam horror,nikomu tego nie zycze. A z czasem najwiecej pretensji miałam do Mamy że wiecznie do niego wracała, że nie potrafila skonczyc tego malzenstwa raz na zawsze.Bo jednak na psychice dzieci to wszytsko odbija sie strasznie i ciągnie przez całe życie
PerseaNigra
Fanka BB :)
Dziewczyny spokojnie. Macie 4 linijki tekstu i na tej podstawie wydajecie takie wyroki?
Nevka
Fanka BB :)
Siedzę w WC i rycze... On śpi.... dobrze wiedział jakie miałam życie jak byłam mała... Tata pił, mamę zdradzał... potem bił ją... 3 dni po mojej komunii popełnił samobójstwo ze względu na wodke... bo kasy brakowalo... wszyscy w szkole się dowiedzieli o tym... miałam życie ciężkie... dokuczlali Mi, że powinnam iść tam gdzie mój ojciec jest... po szkole mnie śledzili... skończyło się na dwóch próbach samobójczych... nie udanych... a teraz? Nawet nie mam do kogo się wyplakac i w ukryciu to robie
Przepraszam dziewczyny....
Przepraszam dziewczyny....
Kochana przytulam mocno.....tak mi przykro lzy leca jak czytam co piszesz, ale powiem Ci jedno teraz bedziesz miala dla kogo zyc, dla tej kruszyneczki, ktora masz pod sercem i uwierz, ze to bedzie najpiekniejsze co Ci sievw zyciu przydarzylo! Badz silna dla malenstwa i nie placz blagam , nie denerwuj sie bo ono czuje wszystkie Twoje emocje... wszystko sie ulozy zobaczysz. Niewazne czy z nim czy bez niego , wazne ze z malenstwem!!!!
Dlatego to nie jest miejsce na ocenianie i doradzanie w tej kwestii. Przykro mi takie moje zdanie.
Nie zauważyłam żeby ktoś oceniał. Bardziej chyba każdy mówi o swoich przeżyciach i doswiadczeniach.A to duża różnica.
reklama
Kochana ty nie przepraszaj bi nie masz za co. Współczuję sytuacji w której byłaś i teraz jesteś. .. życzę końca złej passy i samych uśmiechów. ...
Może idź do psychologa porozmawiaj. A jutro zjedz śniadanko weź psiaka i idź na długi spacer ... przemysł sobie wszystko na spokojnie.
Chciałabym ci dać złota rade ale nie znam twojego życia i nie chce powiedzięć po prostu czegos głupiego.
Przytulam :*
Może idź do psychologa porozmawiaj. A jutro zjedz śniadanko weź psiaka i idź na długi spacer ... przemysł sobie wszystko na spokojnie.
Chciałabym ci dać złota rade ale nie znam twojego życia i nie chce powiedzięć po prostu czegos głupiego.
Przytulam :*