reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

A
Papciarkowa ja pracowałam w restauracji z rybami i pamiętam (ale przepraszam za chiny dlaczego dokładnie) że nie powinno się piec ryby z oczami. Powinno się je wydlubac nożem.
Ja tak zawsze robię

Hihi ryba miala głowe obciętą młoda tak mówiła jak.zobaczyla.jeszcze nie sprawiona.

reklama
Nevka, pamietaj ze teraz hormony buzuja, a nerwy i stres nie jest najlepszym doradca do podejmowania decyzji. Forum tez nie, bo ani nie jestesmy ekspertami, ani nawet nie znamy skali problemu, nic. Chociaz moim skromnym zdaniem, wydaje sie, ze tesciowa jest sporym problemem i duzo miesza..
Teraz jest najwazniejsze Twoje zdrowie i malucha i na tym musisz sie skupic, no i przede wszystkim rozmawiac...

Nevka nie znam Twojej sytuacji. Jednak jesli on jest alkoholikiem uciekalabym gdzie pieprz rosnie.

Ja snaruje brzuch i nogi i uzywam palmers bo mi zapach sie podoba.

Isja wg mnie w ciazy nawet zmieniajac godziny pracy nie mozna zmniejszyc wyplaty.

Bulisia super, ze torbiel sie zmniejszyla a malenstwo rosnie.

Aria mniam

Patka zdrowka.

Moj synek zranil sie dzisiaj w raczke. Usiadl kolo mnie i caly czas kazsl sie za raczke trzymac zeby go nie bolalo. Slodziak moj kochany. Mi dzis caly dzien chce sie spac. Babel jyz w lozeczku jak zasnie to ja ide tez spac

To juz duzo , jesli takich dni jest wiecej. Osobiscie nie mam nic do alkoholu, sama lubilam wypic z mezem piwo po pracy w goracy dzien i nie mam nic przeciwko zeby wypil wiecej jesli sie to nie powtarza i nie jest to upijanie sie...

reklama
@marzycielka81, w normalnych pracach tak bywa, ale tutaj mamy inne zasady. W ogole w papierach mam 1/2 etatu, reszte daja pod stolem, wiec nie ma mozliwosci dochodzenia swoich praw przed jakimis instytucjami. No ale nie jest tak zle, w malo ktorej pracy mozesz przelezec pol zmiany :D

@ Nevka, no napisalas o 2 dniach wstecz, a wczesniej nie mial problemu?

Do góry