reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Dziewczyny, nadrobie Was pozniej, narazie czuje sie jak zdechlak, dorobilam sie albo grypy jelitowej, albo zatrulam sie czyms, pol nocy spedzilam na kibelku, a teraz siedze w pracy i tak mnie nogi bola od pachwin w dol, ze nie da sie zadnej optymalnej pozycji przyjac :(

Pytanie za 200 punktow, czy ktoras sie orientuje, czy mozemy na takim etapie ciazy brac wegiel leczniczy?

Basia nie, później będzie na pewno lepiej. Pierwszy trymestr jest najgorszy :-) glowa do góry

Marlenka fajnie ze maluszek tak urósł

Esthle rączki nóżki super sprawa ;-)

Luckychoice ja mam tak samo. Dlatego jak wiem że będę kichala zginam nogi w kolanach jeśli akurat leżę na plecach bo to o tą pozycję ci chyba chodzi. Albo szybko na bok też że zagiętymi nogami. Wtedy nie czuję tego.

Ruda mój też synek tatusia.. Jak mąż wraca z pracy to ten rzuca co ma e rękach i biegnie w te pędy do drzwi z krzykiem tata tata :-) słodkie to. Jak tylko może to się z nim bawi na spacer to zdarza się Wychodzić chłopakom razem.

Joani ja ciągle używam czerwonego Garniera
Myślisz że to zły produkt? Nigdy o tym nie myślałam. Ale tylko po nim nie mam suchej skóry inne nic nie dają.

Joani powodzenia i dawaj szybko znać po wizycie :-)

Jej ja też nie ogarniam. Dużo piszecie strasznie ale staram się czytać wszystko i coś skrobnac raz na dzien :-) ;-)

Ann, też mam resztę czerwonego Garniera bo mi też służy, na nogi mije suche... muszę poczytać skład, bo nawet nie wiem co tam siedzi.
Wizyta dopiero o 17.30 więc jeszcze trochę poczejamy...

Dzień dobry laski :) jest nadzieja że dziś będzie lepiej ale puki co nie mam się co tak szybko cieszyć.
Ja smaruje się baby dream z rossmana a później nie wiem czy zmienię czy nie.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :)

Ann tez sie zastanawialam nad balsamwm bo tez lubie i mam czerwonego garniera, ale ja glownie nogi nim smaruje bo tam mam najbardziej sucha skore no i swedzi mnie zawsze po depilacji. Do rąk zreszta tez mam ten czerwony. Nawet nie przyszli mi do glowy, ze nie mozna. Na brzuch jak mi sie przypomni smaruje oliwka bambino a potem kupie Mustele. W poprzesniwj ciazy na koniec mi wysypalo rozstepow. Uzywalam kremu z Pharmacerisa, ale nie daloby sie i tak uniknac bo mialam ogrooomny brzuch.

reklama
Jak kogoś interesuje troche kosmetyki bez chemii lub z minimum dla siebie lub dzieciaków:
Link do: Sroka o....: analiza

Dziś sadny dzień u gina, mam nadzieję na także skacząca fasolę ;-)
Świetna stronka. Dzieki za link. Zwykle nie lubie czytac analiz składów ale tu jest fajnie wyróżniony wniosek koncowy.
Powodzenia u gina: )

Do góry