Kupiłam w Rossmanie. Pierwszy raz to widziałam, wcześniej pewnie nie zwróciłam uwagi. Krem z Tołpy wyglądał też składem ok ale zapach był zbyt ziołowy. Z kolei Palmers który wiele kobiet lubi to dla mnie pomyłka, ja nie mogę się smarować czymś co pachnie czekoladą, nie znoszę słodkich, mdlących zapachów. Była jeszcze ziaja i jakieś tańsze marki ale chemii w tym tona...
reklama
papcia
Mamunia Lenuśki
Link do: Kosmetyki dla kobiet w ciąży
Poszukałam cos takiego ostatni akapit fajny
Poszukałam cos takiego ostatni akapit fajny
virtuti90
Zaangażowana w BB
Jestem, jestem, nigdzie nie uciekam! Doczytalam 40 stron, piszecie niesamowicie szybko.
U mnie dużo się dzieje, nawet nie mam jak ma spokojnie usiąść i poczytać... Córka po pierwszym tygodniu żłobka chora, przeprowadzka w toku, w międzyczasie praca... Muszę zwolnić bo nie wyrobie ale pocieszam się, że za tydzień już będzie lepiej.
Wizytę mam w poniedziałek, nie mogę się doczekać... Objawów mam w sumie mało, ale w ciąży z córką było podobnie, wiec się nawet nie martwię bardzo... Chciałabym usłyszeć serduszko w końcu i mieć założoną kartę ciąży...
Laski, jeśli chodzi o składy kosmetyków to polecam blog srokao, tam powinny być przeanalizowane składy kremów. Ja w pierwszej ciąży nie smarowalam brzucha i nie było dramatu. Dopiero w ostatnim tc pojawiły się rozstępy, ale nie są one na szczęście jakoś bardzo widoczne.
Nadaję po nocach bo spać nie mogę i leżę w wannie
U mnie dużo się dzieje, nawet nie mam jak ma spokojnie usiąść i poczytać... Córka po pierwszym tygodniu żłobka chora, przeprowadzka w toku, w międzyczasie praca... Muszę zwolnić bo nie wyrobie ale pocieszam się, że za tydzień już będzie lepiej.
Wizytę mam w poniedziałek, nie mogę się doczekać... Objawów mam w sumie mało, ale w ciąży z córką było podobnie, wiec się nawet nie martwię bardzo... Chciałabym usłyszeć serduszko w końcu i mieć założoną kartę ciąży...
Laski, jeśli chodzi o składy kosmetyków to polecam blog srokao, tam powinny być przeanalizowane składy kremów. Ja w pierwszej ciąży nie smarowalam brzucha i nie było dramatu. Dopiero w ostatnim tc pojawiły się rozstępy, ale nie są one na szczęście jakoś bardzo widoczne.
Nadaję po nocach bo spać nie mogę i leżę w wannie
neilaaa
Fanka BB :)
Ruda to może Twój mąż powinien zmień zawód i otwórzyc przedszkole :d
justjestem
Moderatorka
Q
Ostatnia edycja:
Cherry90
Dziendobry.
No jak ja wyzdrowialam to synusbcala noc kaszlal. Wrrrr cholerny pogoda.
Miałam.Dzisiaj taki sen że matko bosko. Normalnie spać nie mogłam obudzilam się cała mokra i od razu leciała do kibla sprawdzać jakąś masakra. Byle do wtorku zobaczyć co tam słychać w brzuchu
Ja nadal nie mam na nic ochoty siły i wogole choć jest trochę lepiej jiz podłoga jest czysta i nawet kuchnia wygląda jak kuchnia tak z e jaka jestem z siebie dumna.
Od kilku dni szukam w moim cholernie małym mieście kart była synka do gry w Piotrusia i wiecie co takie miasto i znalazłam jedna talię....jedna i to kuźwa w barbie.
No jak ja wyzdrowialam to synusbcala noc kaszlal. Wrrrr cholerny pogoda.
Miałam.Dzisiaj taki sen że matko bosko. Normalnie spać nie mogłam obudzilam się cała mokra i od razu leciała do kibla sprawdzać jakąś masakra. Byle do wtorku zobaczyć co tam słychać w brzuchu
Ja nadal nie mam na nic ochoty siły i wogole choć jest trochę lepiej jiz podłoga jest czysta i nawet kuchnia wygląda jak kuchnia tak z e jaka jestem z siebie dumna.
Od kilku dni szukam w moim cholernie małym mieście kart była synka do gry w Piotrusia i wiecie co takie miasto i znalazłam jedna talię....jedna i to kuźwa w barbie.
madziorek30
Witam dziewczyny tyle piszecie ze nie daje rady nadrabiac ale od dzis ponad 2 tyg urlop wiec mam nadzieje bede na biezaco
reklama
meg88
Anieok ja codziennie o 20-21 padam spać. Wcześniej to wieczorami się zdarzało 2-3 h drzemki potem toaleta i znów sen. I po 5 rano się budzę codziennie :-) zdarzyło mi się zaledwie kilka razy w nocy wstać na siku i nie spać później np godzinę.