reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Kupiłam w Rossmanie. Pierwszy raz to widziałam, wcześniej pewnie nie zwróciłam uwagi. Krem z Tołpy wyglądał też składem ok ale zapach był zbyt ziołowy. Z kolei Palmers który wiele kobiet lubi to dla mnie pomyłka, ja nie mogę się smarować czymś co pachnie czekoladą, nie znoszę słodkich, mdlących zapachów. Była jeszcze ziaja i jakieś tańsze marki ale chemii w tym tona...

reklama
Jestem, jestem, nigdzie nie uciekam! Doczytalam 40 stron, piszecie niesamowicie szybko.

U mnie dużo się dzieje, nawet nie mam jak ma spokojnie usiąść i poczytać... Córka po pierwszym tygodniu żłobka chora, przeprowadzka w toku, w międzyczasie praca... Muszę zwolnić bo nie wyrobie ale pocieszam się, że za tydzień już będzie lepiej.

Wizytę mam w poniedziałek, nie mogę się doczekać... Objawów mam w sumie mało, ale w ciąży z córką było podobnie, wiec się nawet nie martwię bardzo... Chciałabym usłyszeć serduszko w końcu i mieć założoną kartę ciąży...

Laski, jeśli chodzi o składy kosmetyków to polecam blog srokao, tam powinny być przeanalizowane składy kremów. Ja w pierwszej ciąży nie smarowalam brzucha i nie było dramatu. Dopiero w ostatnim tc pojawiły się rozstępy, ale nie są one na szczęście jakoś bardzo widoczne.

Nadaję po nocach bo spać nie mogę i leżę w wannie ;)

Czy wy spac po nocach nie mozecie? A mi sie chyba jakiś grzybek przyplatal. Jakies dozwolone sposoby?

Dziendobry.
No jak ja wyzdrowialam to synusbcala noc kaszlal. Wrrrr cholerny pogoda.
Miałam.Dzisiaj taki sen że matko bosko. Normalnie spać nie mogłam obudzilam się cała mokra i od razu leciała do kibla sprawdzać jakąś masakra. Byle do wtorku zobaczyć co tam słychać w brzuchu;)

Ja nadal nie mam na nic ochoty siły i wogole choć jest trochę lepiej jiz podłoga jest czysta i nawet kuchnia wygląda jak kuchnia tak z e jaka jestem z siebie dumna. ;)

Od kilku dni szukam w moim cholernie małym mieście kart była synka do gry w Piotrusia i wiecie co takie miasto i znalazłam jedna talię....jedna i to kuźwa w barbie.

Anieok ja tez po nocach spac nie moge masakra:/ zawsze śpioch ze mnie byl a jak w nocy na siku sie budze to potem min. Godz lub 2 bezsenna:/

reklama
Anieok ja codziennie o 20-21 padam spać. Wcześniej to wieczorami się zdarzało 2-3 h drzemki potem toaleta i znów sen. I po 5 rano się budzę codziennie :-) zdarzyło mi się zaledwie kilka razy w nocy wstać na siku i nie spać później np godzinę.

Do góry