reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Nie skonczylam pisac i mi wyslalo :/ clinique ten zolty mocno nawilzajacy, a na mokre cialo wcieram oliwke potem na osuszone poprawiam mustela. W pierwszej ciazy uzywalam Fissan, ale juz go nogdzie nie moge znalezc. Szkoda, bo naprawde dzialal cuda.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Tekila, ja sie tak do konca nie znam, ale wiem np ze nie powinno sie uzywac kremow z kwasem salicylowym, takich typowo na niedoskonalosci.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Virituti, zaryzykowalam i wzielam 1 tabletke i poki co troche mi lepiej :)

Liv, mam ten sam problem z suchymi ustami, nic nie pomaga :/ a na twarzy, ciagle cos nowego mi wyskakuje :(

Cześć, ja dziś nie najlepiej funkcjonuję, dlatego wpadam na razie tylko z jednym pytankiem. Która z Was pisała o wymiotach z krwią? Pewnie to tylko jakieś podrażnienie przełyku, czy coś, prawda? Tak się zastanawiam, po ilu takich krwawych wymiotach powinnam zacząć się niepokoić?

Cześć, ja dziś nie najlepiej funkcjonuję, dlatego wpadam na razie tylko z jednym pytankiem. Która z Was pisała o wymiotach z krwią? Pewnie to tylko jakieś podrażnienie przełyku, czy coś, prawda? Tak się zastanawiam, po ilu takich krwawych wymiotach powinnam zacząć się niepokoić?
Lucky ja tak wymiotowalam ale na szczescie juz sie nie powtorzylo moja gin twierdzi ze jak juz jest tak ostro to zadne leki na wymioty nie pomoga zapisala mi prevomit ale dala złudna nadzieje ze pomoze wiec nawet nie wykupilam. Trzeba chyba poprostu przetrzymac i starac sie nie miec pustego żołądka. Mi np puki co nic do picia nie smakuje a woda tak mi smierdzi na sama mysl mi sie cofa.

Papciarkowa, dzięki za odpowiedź. Mnie złapało tak intensywnie na wymioty w odstępie maksymalnie pół godziny, trwało to dosyć długo przy obu razach. Za drugim razem była krew. Powiem szczerze, że czuję takie mocne podrażnienie gardła, mam nadzieję, że to jakiś problem wyłącznie "mechaniczny" i nic się wielkiego nie dzieje.

A Ciebie męczą wymioty przez cały dzień? Mnie maksymalnie 3 razy dziennie i zawsze coś mi się uda w międzyczasie skubnąć do jedzenia, liczę, że się obejdzie bez leków. II trymestrze przybywaj!!!! :)

Ja coś czuje że jednak nie popracuję jak w poprzedniej ciąży do 9 msca. Już mi nie wygodnie na krześle przed komputerem siedzieć, najchętniej bym się położyła a to dopiero 11 tydzień. A jak u Was w pracy?

@neilaaa, super, dzieki za potwierdzone info :) a mowila Ci moze ile mozna tych tabletek wziac? Bo u mnie na opakowaniu jest napisane, ze 1 dziennie, a na necie czytalam ze mozna 5 naraz wziac :O

@asik ja wlasnie siedze w pracy, mam dyzur 24 godzinny, od rana procz bolu brzucha po wczorajszej ostrej biegunce, mam taki piekacy bol w pachwinach, ktory promieniuje na cale nogi, ze ciezko chodzic i w ogole cokolwiek robic. Pracuje w malym hotelu na recepcji, goscie mi sie zjada pod wieczor, wiec poki co, korzystam z okazji i poszlam do pokoju sie polozyc, ale lezenie nic nie pomaga :(

reklama
@neilaaa, super, dzieki za potwierdzone info :) a mowila Ci moze ile mozna tych tabletek wziac? Bo u mnie na opakowaniu jest napisane, ze 1 dziennie, a na necie czytalam ze mozna 5 naraz wziac :O

@asik ja wlasnie siedze w pracy, mam dyzur 24 godzinny, od rana procz bolu brzucha po wczorajszej ostrej biegunce, mam taki piekacy bol w pachwinach, ktory promieniuje na cale nogi, ze ciezko chodzic i w ogole cokolwiek robic. Pracuje w malym hotelu na recepcji, goscie mi sie zjada pod wieczor, wiec poki co, korzystam z okazji i poszlam do pokoju sie polozyc, ale lezenie nic nie pomaga :(

Iśka możesz 4 naraz.

Do góry