reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

No dziewczyny, jak ja za Wami nie nadążam nawet siedząc w domu na l4, to już tempo pisania musi być niezłe :D

Jaguś, bardzo mi przykro, że tak się stało. :( Z całego serca życzę Ci, żeby to były ostatnie takie troski. Trzymaj się dzisiaj, pamiętaj, że masz już jedno małe wielkie Szczęście w domu, no i daj nam znać, jak kolejne będzie w drodze!

Basia trzymam kciuki, żebyś miała spokojną ciążę pomimo tej kamicy!

Marzycielka i za Twojego męża, dwie 8 na raz to jednak przeżycie. Miałam raz wyrywaną jedną i źle wspominam...

Jak czytam o Waszym jadłospisie, to mi się coś w żołądku przekręca. :D Kolejny dzień z rzędu mam jadłowstręt. Głowa boli z głodu, a mi wszystko śmierdzi. No i ten kwaśny posmak w ustach.

Też czasem myślę, żeby spróbować pójść na nfz i mieć dzięki temu częściej wizyty. Ale boję się trochę nowego lekarza :)

reklama
Ann rozumiem to z zebami bo u mojego tez problem ze mu inne zeby zniszczy. Na razie ustalil, ze ma przyjsc 18.04 na konsultacje.

Moja szagierka w poprzedniej ciazy miala tylko 3 usg na nfz wiec wszystko mozliwe.

W pierwszej ciąży chodziłam prywatnie a moja córeczka urodziła się z kręczem szyi. Także też dlatego mam teraz inne podejście. Bo nie skąpiłam a i tak się nie udało uniknąć problemów. Nie wiem czy lekarz miał szansę to zauważyć w brzuchu. Pewnie nie ale niesmak pozostał.

Pytanie do dziewczyn, które chodzą do dwóch lekarzy, prywatnie i na nfz: oni wiedzą o sobie nawzajem? :) Brzmi dziwnie, ale chodzi mi o to, czy powiedziałyście przy jakiejś okazji, że chodzicie jeszcze do innego lekarza?

Dziewczynyyy, jak mi dzisiaj smierdzi wszystko to tragedia :( mylam wc i umywalke domestosem jakies 4h temu, wszystko dokladnie splukalam, a jak teraz wejde to dalej go czuje :( dodatkowo zmienilam posciel, wywalilam koldre i poduszki na balkon do wietrzenia a dalej czuje jakby ta posciel nie byla zmieniana z rok i normalnie wylezec nie moge w lozku :O
a jak sprzatalam to sie poplakalam, ze taki jest balagan w kuchni (mimo ze wiekszy bywal)... ja nie wiem co sie ze mna dzieje, jak tak dalej pojdzie to wyjde z siebie :(

reklama
Yeah :p dziewczyny Ja tak samo... wczoraj oglądałam na wspólnej i singielke i płakałam :D co nawet nic mnie nie wzruszyło :o

Do góry