reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Anieok wszystko zalezy od usg u mnie bylo serduszko w 6 t 4 d.

Ruda i jak pierogi?

Agnieszka24 zdarza sie. Moze myslal ze Ci sie podoba zapach.

Dzieki dziewczyny troche mi lepiej na duchu.
Maz dzis idzie do chirurga ma 8 do usuniecia. Ta nalo ze leze w dziasle to jeszcze rozwalila mu 7 obok. Ciekawe co mu chirurg dzis powie. A synek kochany od rana na bebenku gral. Slodziak.

reklama
Anieok wszystko zalezy od usg u mnie bylo serduszko w 6 t 4 d.

Ruda i jak pierogi?

Agnieszka24 zdarza sie. Moze myslal ze Ci sie podoba zapach.

Dzieki dziewczyny troche mi lepiej na duchu.
Maz dzis idzie do chirurga ma 8 do usuniecia. Ta nalo ze leze w dziasle to jeszcze rozwalila mu 7 obok. Ciekawe co mu chirurg dzis powie. A synek kochany od rana na bebenku gral. Slodziak.
Mój jak był u jakiejś babki na usunięciu ósemki to mu rozgrzebała pół dziąsła. Nikt się tego nie chciał podjąć aż w końcu się znalazł jeden spec i zainkasował chyba 600 zł za rwanie.

Spokojnie dziewczyny mnie juz piersi od 1,5 tyg nie bola, mdlosci znacznie mniej dokuczają czasem jest dzien ze wogole ich nie czuję, a w poniedzialek bylam u lekarza i wszystko w jak najlepszym porzadku;) po prostu zz czasem objawy mijaja .przeciez nie beda nas meczyc przez całą ciążę bo bysmy nie daly rady :D

Dzien dobry :)
Bbubbka- idziemy leb w leb :) I zgadzam sie z Toba, ze objawy wkoncu musza ustac. Zreszta tak jak pisalam pare dni temu- w pierwszej ciazy nie dolegalo mi nic. Kazda ciaza jest inna.

A i mi serduszko sie pokazalo w 5 t + 5 d. W piatek mam wizyte z usg. Ciekawe czy tygodnie i dni sie potwierdza. Juz nie moge sie doczekac.

Rybki, spoznione sto lat!

Jagus sciskam Cie mocno:*

Nie dzien dobry dzis z rana ciężka noc za mną do 1.30 męczyły mnie wymioty jakas masakra to byla na koncu juz na krew sie pojawila.od rana znów mega mdłosci i biegunka a na 12 jade do gina.
Mam nadzieje zobaczyc juz serduszko bo to nasze pierwsze podgladanie dzisiaj.

Ruda i jak pierogi?
Jaguś czekamy na wieści...

Marzycielka spokojnie ja mam dni ze wszystko mi przechodzi a za kilka dni wraca z kumulacja

Hej ;)

Agnieszka albo to początki infekcji dróg moczowych. Jak zacznie coś piec, boleć to zrób badanie moczu.

Wg mojej lekarki tsh w 1 trymestrze optymalnie to 1, maksymalnie 2.
Ale jak jesteście na lekach, to jest ok ;) tylko dawkę dopasować i kontrole.

Jagus trzymaj się jutro ;* daj znać jeszcze po badaniu, bo w końcu nadzieja umiera ostatnia.

Rybki sto lat :)

Piszecie o jedzeniu a mi nic nie wchodzi. Szczególnie na słodko :/ mam ochotę , a zjeść nie umiem. Tylko dziś pasztet z ogórkami zjadłam ze smakiem :) i masła nie mogę... masakra.

Nevka weź tego chłopa ogarnij. Bo potem łatwiej nie będzie. I uszy do góry, bo za dużo smutów u Ciebie ;)

A jeszcze z dobrych wieści, mam jednak dodatkową wizytę 15.03. Z uwagi na jesień. Ale jak będzie ok to w święta rodzinie powiemy ;) i może w końcu termin mi gin ustali. :p

No to sie zdenerwowalaam bo mam 2.2 i nigdy nie brałam leków....wogole nigdy nie miałam z tym problemów. w necie norma do 2.5 wiec niby jeszcze w normie- co myslicie?

Cześć kochane, witam się i zarazem żegnam - diagnoza potwierdzona, ciąża przestała się rozwijać w 6 tygodniu. Już dostałam tabletki na wywołanie, teraz mam czekać na skurcze i krwawienie, a potem zabieg:( Ile razy lekarz czy położna zaczynali coś mówić to ja w płacz, nie potrafi przejść mi przez gardło, że tej ciąży już nie ma... Jak ten dzień się skończy będzie mi łatwiej, tak myślę...
Obym była ostatnią niedoszłą październikówką, Wam życzę by wszystko było w porządku, nudnych ciąż i lekkich porodów.
Pomogłyście mi chociaż trochę się pozbierać, dzięki za wszystko:*

reklama
Jagus bardzo mi przykro. Trzymaj się dzielnie.

Magda nie denerwuj się ;) każdy jest innym przypadkiem. U mnie w rodzinie Hashimoto, ja wyniki na granicach, tarczyca mniejsza już nieco, więc jestem innym przypadkiem. No i typowe objawy tarczycowe też mam, po lekach jak nowo narodzona ;)

Do góry