reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Anieok idź do gin jak może cię przyjąć albo na IP ... trzymam &&&
To niech mężu się z pracy zwolni i z mala zostanie ....

Jagus a co tam kochana u Cb? Byłaś u lekarza mam nadzieje ze się okaże że jest ok.

Magda dzieki
Anieok brązowy śluz jest ok bo to stara krew moze pozostalosci z miesiaczki gorzej jakby bylo żywo czerwone zadzwon do gina moze choc cos przez tel poradzi

Jagus a jakie wiesci dzis u ciebie

Aria tyle ze w nocy z Mala sobir nie poradzi a jak pojde na ip to mnie zostawia co najmniej na 3 dni, taka polityka u nas. No nic nie truje Wam juz. Dam znac jak coś sie wyjasni. Brazowy sluz nie martwi mnie jeszcze tak bardzo jak ból krzyza.

Da sobie rade:-) nasi panowie ZAWSZE jak muszą to się okazuje ze mogą. .. po prostu jak czują zw my to Robimy to po co się wysilać ...

Mój Tż został tata w wieku 20 lat i trafił na smolke jak ja się poszłam kąpać. .. dał radę. .. co prawda chciał pampersy tył na przód ubrać ale dziewczyny z sali mu podpowiedział. .. I kąpał małego dopóki nie skończył 4 Mc ... ja nie mogłam się dopchać. ..

Wiec wierze w naszych mężczyzn
....
A córcia się musi przyzwyczaić ze mama jest też dla innych ;)

Trzymaj się i czekamy na pozytywne wieści :-*

Aniaok jak bedzie musial to sobie poradzi. Ja bym sie nie zastanawiala I chociaz do gina jechala skonsultowac

Załączniki

• 1457429726782.jpg
    1457429726782.jpg
    56,3 KB · Wyświetleń: 101
Dziewczyny mogę jeść pastę z makreli wędzonej? Jest tam makrela wedzona, jajko i ogórek kiszony

Cud słonko u nas swieci.... :)
A taka mgła była paskudna. ...
Niedobrze mi a niedługo do szkoły musze iść bo jakiś występ ma być okazji dnia kobiet. Mam nadzieje ze tam nie znajdę się w centrum uwagi :/

O dobra trzeba się iść zaraz ogarnąć.

Anieok - a popołudniu po pracy męża jakbyś poszła do szpitala że brzuch Cie boli to nie zrobią Ci od ręki USG? Ja tak byłam i mi zrobić podstawowe badanie + USG powiedział że wszystko ok, zalecił leżeć i wysłał do domu.

Jagus - jak tam u Ciebie?

reklama
Do góry