reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Najgorsze jest to ze nie mam założonej karty ciazy :( sama nie wiem :( ja wgl Olkusza nie znam :/ wiec tu nie pobuszuje... :/ a w Sosnowcu tak mnie zbadali na NFZ ze krwawilam :/
Ja w Sosnowcu znalazłam super lekarza :) tylko prywatnie.

Mi kartę ciąży zalożył podczas 2 wizyty po potwierdzeniu ciąży, jesteś w 6 tygodniu, także spokojnie , założy :)

reklama
Szkoda, że macie takiego pecha do lekarzy ;/ Jakie mam szczęście że trafiłam na wspaniałego lekarza na NFZ i nie zamieniłabym go na innego,ale chyba takich jest nie wiele :(

O matkooo nie wiedziałam że tyle się płaci za prywatną wizytę w ciąży :eek::eek:

Chyba muszę się z Wami pożegnać, beta wzrosła o 2,7% więc chyba wszystko jasne :(

@jagus_87 Ja jeszcze nic nie piszę, bądź dobrej myśli. Kiedy robiłaś wcześniej betę i ile czasu minęło ? Jaki teraz miałaś wynik ?

Ja za wizytę płacę 200-250 zł
Badania mnie wyjdą 180 zł.
Nevka gratuluję kibelkowania choć życzę by nie były takie natarczywe

@Basia1771 chyba żartujesz że tyle sobie krzyczy za wizytę z w ciąży. Ja 200 zł zapłacę za plenatarne. To jaki obłęd tyle brać od ciężarnych chyba że to jakiś profesorek.

Joani nie choruję, kazda u niego dostaje taki zestaw

@justjestem a może Twój gin ma umowę z jakimś laboratorium :D i specjalnie tyle wypisuje :confused:

Jagus trzymam kciuki. Przytulam.

U mnie zero na plusie.

Justjestem olbrzymi koszt badan.

Ktos pytal o wyniki badan. Nadal na nie czekam. Kolo piatku moze beda.

Zatrulam sie. Zjadlam rosol i po pol godzinie tak mnie zaczal brzuch bolec a potem biegunka. Bylam u internisty i dzis tylko woda a jutro moge ryz.

@marzycielka81 ja w zeszłym tygodniu przechodziłam przez to samo .... WSPÓŁCZUJĘ

Najgorsze jest to ze nie mam założonej karty ciazy :( sama nie wiem :( ja wgl Olkusza nie znam :/ wiec tu nie pobuszuje... :/ a w Sosnowcu tak mnie zbadali na NFZ ze krwawilam :/

@Nevka jak chcesz mogę Ci kogoś polecić z Sce lub Kato tylko że prywatnie.

Neilaaa bardzo chętnie proszę o namiary kogoś z Sce :) Katowic wgl nie znam :/ ja chodzę do doktora Michała Wyciaglowskiego... ewentualnie chciałam przejść do Jacka Szpringera w Olkuszu.... bo nie wiem czy dam radę jeździć z brzuchem te 40 min autem :/

reklama
Jaguś nie chce Cię nakręcać ale powyżej kilku tysięcy beta rośnie bardzo wolno. Jedna dziewczyna na listopadowych mama też tak miała i było wszystko ok. A co było nie tak na usg?

Do góry