reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Najgorsze jest to ze nie mam założonej karty ciazy :( sama nie wiem :( ja wgl Olkusza nie znam :/ wiec tu nie pobuszuje... :/ a w Sosnowcu tak mnie zbadali na NFZ ze krwawilam :/
Ja w Sosnowcu znalazłam super lekarza :) tylko prywatnie.

Mi kartę ciąży zalożył podczas 2 wizyty po potwierdzeniu ciąży, jesteś w 6 tygodniu, także spokojnie , założy :)

reklama
Szkoda, że macie takiego pecha do lekarzy ;/ Jakie mam szczęście że trafiłam na wspaniałego lekarza na NFZ i nie zamieniłabym go na innego,ale chyba takich jest nie wiele :(

O matkooo nie wiedziałam że tyle się płaci za prywatną wizytę w ciąży :eek::eek:

Chyba muszę się z Wami pożegnać, beta wzrosła o 2,7% więc chyba wszystko jasne :(

@jagus_87 Ja jeszcze nic nie piszę, bądź dobrej myśli. Kiedy robiłaś wcześniej betę i ile czasu minęło ? Jaki teraz miałaś wynik ?

Ja za wizytę płacę 200-250 zł
Badania mnie wyjdą 180 zł.
Nevka gratuluję kibelkowania choć życzę by nie były takie natarczywe

@Basia1771 chyba żartujesz że tyle sobie krzyczy za wizytę z w ciąży. Ja 200 zł zapłacę za plenatarne. To jaki obłęd tyle brać od ciężarnych chyba że to jakiś profesorek.

Joani nie choruję, kazda u niego dostaje taki zestaw

@justjestem a może Twój gin ma umowę z jakimś laboratorium :D i specjalnie tyle wypisuje :confused:

Jagus trzymam kciuki. Przytulam.

U mnie zero na plusie.

Justjestem olbrzymi koszt badan.

Ktos pytal o wyniki badan. Nadal na nie czekam. Kolo piatku moze beda.

Zatrulam sie. Zjadlam rosol i po pol godzinie tak mnie zaczal brzuch bolec a potem biegunka. Bylam u internisty i dzis tylko woda a jutro moge ryz.

@marzycielka81 ja w zeszłym tygodniu przechodziłam przez to samo .... WSPÓŁCZUJĘ

Najgorsze jest to ze nie mam założonej karty ciazy :( sama nie wiem :( ja wgl Olkusza nie znam :/ wiec tu nie pobuszuje... :/ a w Sosnowcu tak mnie zbadali na NFZ ze krwawilam :/

@Nevka jak chcesz mogę Ci kogoś polecić z Sce lub Kato tylko że prywatnie.

Neilaaa bardzo chętnie proszę o namiary kogoś z Sce :) Katowic wgl nie znam :/ ja chodzę do doktora Michała Wyciaglowskiego... ewentualnie chciałam przejść do Jacka Szpringera w Olkuszu.... bo nie wiem czy dam radę jeździć z brzuchem te 40 min autem :/

reklama
Jaguś nie chce Cię nakręcać ale powyżej kilku tysięcy beta rośnie bardzo wolno. Jedna dziewczyna na listopadowych mama też tak miała i było wszystko ok. A co było nie tak na usg?

Do góry