reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Dziendoberek ;)

My przez weekend korzystalismy z wolnego meza i nadrabialismy czas rodzinny. Bylismy na zakupkach, Mlodej nowy fotelik kupilismy bo nie bardzo chciala juz w starym jezdzic. Przy okazji chcielismy wozki rok po roku pooglądać ale oczywiscie wszystko pod zamowienie. Zamowic to ja sobie moge sama ale jak mam wydac 3k na wozek to chcialabym go najpierw zobaczyć na zywo.

U mnie mdlosci troche jakby zelzaly. W ogole dwa razy przez weekend snilo mi sie ze poronilam i mam jakies czarne mysli, a do 15tego jeszcze ponad tydzien... :(

reklama
Anieok a ile ma twoja cora?
Mi już na szczęście faza durnych snów minęła. Czekam na usg w czwartek. Biję się też z myślami czy nie pójść panstwowo bo badania mnie wykonczą finansowo a pewnie będę miała ich więcej ze wzgledu na wiek i 2x cc.

Jaguś, Papciarkowa, zdrówka dla Waszych pociech!

Rybki, dobrze, że u Was już lepiej :)

Teraz i na mnie padło, dostałam zwolnienie na cały tydzień. Nigdy wcześniej nie siedziałam tyle w domu. Z jednej strony nawet miło będzie odpocząć od pracy, z drugiej choroba to jednak nie urlop i czasem niewiele ma wspólnego z relaksem ;) No i zaległości...

Też wcześniej miałam dwa czy trzy krwawe sny, jakoś bezpośrednio po tym, jak któraś z forumowiczek pisała o poronieniu, to ja później w nocy musiałam to odreagować. Teraz na szczęście przeszło. Anieok, jak zobaczysz na wizycie, że wszystko ok, to pewnie i Tobie minie :) Sama mam 14.03, więc odliczam z Tobą ;)

Hej, dziewczyny, krwawe sny tez raz mi sie przytrafiły, ale ostatnio mam spokój. Ja siedzę w pracy, czuje sie koszmarnie, bo po śniadaniu dostałam ślinotoku i zastanawiam sie czy zaraz będę biegła do łazienki [emoji52]. Dzisiaj jade w końcu do lekarza, jak bedzie serducho to wołam do gabinetu męża i córkę i bedziemy w trójkę oglądać fasola.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Hej dziewczyny a ja od rana zdycham. Niedobrze mi ciągle i jestem osłabiona a musze iść kupić pieczywo na śniadanie żeby coś zjeść to będzie wyprawa dla mnie.
Jeśli chodzi o sny to mi dzisiaj śniły się pająki a ja mam arachnofobie więc krzyczałam przez sen masakra

Oj to widzę ze nie tylko ja mam realistyczne sny.... oby nie prorocze bo trojaczki mi się śniły... koszmar jak dla mnie...

Krwawych nie mam ale takie głupoty mi się śnią ze masakra

Dziewczynki zdrówka dla dzieciaczków i dla was.
Larkaa kciuki za serduszko. Pokaż nam później swoją fasolcie :*

Uff nadrobiłam od piatku;-)
Odebrałam rano wyniki- i jestem zdrowa jak koń- żadnych hiv kily, toxo, tsh w normie , glukoza tez
czyli tylko w ciazy chodzic;-)
wczoraj znowu wymiotowałam, ehh ciagle jestem zmeczona, poszłam spac 21.00 wstałam 7.00 i juz zasypiam w pracy
piekny dzien w Poznaniu- słonce swieci, wiosna;-)
Miłego dnia ciężaróweczki!

Dzień dobry po leniwym weekndzie :)

Jak mi się nic nie chce ........

Uff nadrobiłam od piatku;-)
Odebrałam rano wyniki- i jestem zdrowa jak koń- żadnych hiv kily, toxo, tsh w normie , glukoza tez
czyli tylko w ciazy chodzic;-)
wczoraj znowu wymiotowałam, ehh ciagle jestem zmeczona, poszłam spac 21.00 wstałam 7.00 i juz zasypiam w pracy
piekny dzien w Poznaniu- słonce swieci, wiosna;-)
Miłego dnia ciężaróweczki!

Magda daj trochę tego słoneczka bo u mnie dzisiaj depresyjna pogoda czyli szaro, buro i ponuro a na dodatek deszcz :(

Za dzisiejsze wizyty &&&

Hehe. Nie byłam na szlaku, tylko w miasteczku, odwiedzić kogoś w sanatorium. Ale i tak wycieczka wymęczyła. Nawet nie wykąpaliśmy Ani wieczorem.
Współczuję dziewczynom z wymiotami. Mam to szczęście, że mnie nie dopadają. Ale myślę, że to od organizmu zależy, bo mnie się ogólnie zdarzyło tylko kilka razy w życiu.

reklama
Rybki Mala ma 8 miesiecy w piątek skonczy.

Dzieki dziewczyny za pocieszenie :* do tej pory bylam wyluzowana. Ale im blizej tego usg tym bardziej chcialabym przyspieszyc.

Do góry