reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Ann znam przypadek ze kobieta dostala opryszczki w 8 miesiacu pierwszy raz w zyciu. Dziecko zlapalo tez wirus I przestalo rosnac. Naszczecie bylo duze I zaraz po porodzie dostalo antybiotyk zeby zwalczyc tego wirusa. Dlatego jesli to pierwszy raz trzeba odrazu mowic jak wypelnia sie karte przed porodem

reklama
Wirusy chyba kazdej maści są groźne w ciąży, do głowy przychodzi mi opryszczka, różyczka, HIV, ospa, polpasiec i grypa. Pewnie jest ich więcej. Wszystkie groźne dla rozwoju płodu niestety.

U mnie dzisiaj mdłości. W końcu wiem na czym to polega choć wolałabym nie wiedzieć
Poza tym fajnie że jest tu kilka kobiet które termin mają podobny do mnie☺ja mam na 30.10 zaczęłam właśnie 7 tydzień. Poza tym musze ciągle coś przegryzac bo wtedy chociaż na chwilę jest lepiej.

Basia ja mam na 31
Zazdroszcze jedzenia.ktore zapobiega mdlosciom u mnie.na odwrót jak tylko cos dotknie żołądka robi sie masakra na ta chwile nawet po wodzie mnie mdli a jeszcze gorzej jak sie nachyle i scisne żołądek. Dziś juz 3 razy przytuliłam kibelek i juz czuje ze 4 sie zbliza. Z rana jest jako tako ale od obiadu robi sie nie fajnie.
W dodatku mala dostala 38 na sama noc szykuje sie fajny tydzien

Persea, jak to po górach w szpilkach? :)

Ech te mdłości, do czego to człowieka nie zmuszą. Ja dzisiaj pod kościołem się chowałam na trawniku, na szczęście tylko na mdłościach się skończyło. Na początku żałowałam, że na wieczór zostawiłam kościół, bo oczy mi się zamykały w ławce, a tu przynajmniej pod osłoną nocy mniej mnie było widać na zewnątrz :p

Basia ja juz to raz przezylam dlatego nie zycze nikomu no.chyba ze ktos chce.
Co do.corci na chwile obecna ma 39,5 zbijamy i oby do rana. Cos czuje ze to jakas angina znowu bo ma tak nieprzyjemny zapach z buźki ze chyba tylko 1 to.oznacza.

Papciarkowa mojej też skoczyła w nocy temperatura, ale nie aż tak - mam nadzieję, że nic się z tego nie wykluje. Ja jeszcze zwalam na zęby, bo piątek jej brakuje

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka dziewczynki.
Ja też mialam wolne od neta w weekend. Dzieciaki śpią, mąż rano w delegację pojechał i wroci za 3 dni. W sobotę zrobiliśmy sobie wieczór z tortem i rodzinka już mi życzenia składała (bo jutro taty nie ma). Dostałam cudowne perfumy.
Niestety muszę siąść do kompa i pracę zrobić choć taaaak mi się nie chce ...
I z psem wyjść.
Zdrowia chorujacym. U nas już lepiej.

Do góry