reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
2-3 ząbki czosnku przez praske, 1-2 łyżki miodu i pil cytryny wycisnuetej, i pół szklanki wody, wymieszaj i tyle, niektórzy po 12 h odcedzaja, ją nie. Smierdxi, to fakt ale mnie na nogi postawiło i przestalam kaszlec jak gruzlik.

Jeszcze trochę i temat brzuszków będzie można założyć. Niektóre z nas już są ok.10tc ... Super juz się nie mogę doczekać .... dzisiaj oglądałam dziewczyny z sierpnia ... juz takie fajne brzucholki mają <3

Jak sie zalogowałam to miałam 30str do nadrobienia, juz nie pamiętam co było pisane :O
IŚKA wszystkiego co najpiękniejsze spełnienia marzeń i oby fasolka zdrowo rosła! STO LAT KOCHANA :*
Jaguś wszystko będzie dobrze, jesteśmy z Tobą :*
Nevka to jesteś moj rocznik :D

reklama
Witam z rana wszystkie pazdziernikowe mamusie :-)
Joani wydaje mi się że podstawa będzie taka sama i będziesz dostawać to samo wynagrodzenie. Ale pewna nie jestem. A orientujecie się z urlopami? Jeśli mam zaległy jeszcze za 15r. i w tym roku go nie wezmę to czy za rok w 17r. gdy skończy się macierzynski będę go mogła jeszcze wykorzystać czy przepadnie mi?

Do góry