reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Jaguś, kochana! Nie martw się na zapas bo szkoda dzidzi! Ja uważam jak pozostałe dziewczyny, że lekarz przesadza...
Zostajesz z nami do października! Nie pozbędziesz się nas tak szybko! ;) :*

reklama
witam dziewczyny i przepraszam za moją dłuuugą nieobecność :zawstydzona/y: mdłości i senność mnie pokonały. Nic nie pomaga próbowałam wszystkiego jak mnie nie mdli to znowu treść żołądkowa się cofa. błeeee. Migdały i banany pomagają ale tylko na chwile. Odkryłam dziwną zależność. Po posiłku (jakikolwiek on by nie był) czuje ciąnięcia w pachwinach i zaraz mdłości się mega nasilają:confused:.

Poza tym jest serduszko :tak:. Dzidzia robi ze mną co chce ale i tak się cieszę. Postaram się częściej odzywać.

Linnea82 to super, że jest serduszko :-) każdą czeka na takie wieści :-)
Mdłości u mnie też paskudne, zwłaszcza popołudniami.. nie wymiotuje ale mam odruchy takie...strasznie mnie gardło boli od tego..

Jaguś, widzisz ile było rogali a teraz wyrosły z nich pyskujace dzieciaczki ;-) musi być dobrze!
Nevka, u Ciebie też!
Cukrzycy wspolczuje, sama przez to przechodziłam, mi na szczęście dieta pomogła i nie musialam brać insuliny... jutro odbieram swoje wyniki ivtez się tego cukru obawiam.

A powiedzcie mi, jak byłam ostatnie 2 miesiące na urlopie zasleglym a wcześniej na macierzynskim to też liczą mi wszystko z 12 miesięcy?

Jak cudownie nie mieć bólu głowy, aż posprzatalam z radości co mogłam, cięższe rzeczy mąż robił i niue był szczęśliwy, że akurat dzisiaj był ten dzień czysciocha ;-)

Nic mi nie mówcie o odruchqch :-( jeszcze się z WC nie przytulam ale mdlosci są ... a jeszcze te tantum verde jak psikam gardło to mnie cofa jak nie wiem ... no ale trzeba się leczyć ... herbatę z miodem i cytrynka to Hektolitrami pije ...

reklama
Do góry