reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Ann
Mieszkamy w Uk ja z dziećmi 2,5 roku a wcześniej byliśmy chwile w Danii.

Przy ostatniej ciazy miałam trochę nadziei ale teraz jakoś juz nawet nie biorę inniej opcji niz córka hehe

reklama
Witajcie mamuski!!! Dolaczam sie do pazdziernikowych mamuniek:):):) jestem mega szczesliwa bo o malenstwo z przerwami staramy sie 1,5 roku. W czerwcu straciilismy naszego skarbeczka :( dlugo dochodzilam do siebie a teraz aktualnie jestem w 6 tyg. Oczywiscue jest kiepsko bo mam 10 cm torbiel ciazowa:(leze do 16 lutegob3x nospa i duphaston ale wierze ze sie wchlonie to cholerstwo...ogromnie sie boje ale musze wuerzyc i tak bardzo chce w koncu cueszyc sie upragniona ciaza a nie sie ciagle bac:(:(

Witaj Bulisia super że Ci się udało po staraniach ;) Myśl pozytywnie wszystko musi być dobrze, ja też jestem po poronieniach i nie dopuszczam do siebie innej myśli tylko POZYTYWNE.

Poziomka to będziesz w miała niespodziankę jak będzie chłopczyk ;)

Ruda to jak masz leki to na pewno wszystko będzie dobrze, odpoczywaj jak najwięcej a to plamienie to pewnie ten krwiaczek

Bulisia witaj :) kciuki mocno zaistnieje wiec nie ma wyjścia i musi byc dobrze!!

Ruda mam dużo prania a tak to nie jest źle. W domu jest tylko maluch bo 4 najstarsze w szkole pół dnia a Jaga 3 razy w tyg w przedszkolu.

Poziomki a moge zapytac dlaczego uzywasz pieluch wielorazowych a nie pampersow?
Jak dziewczynki sie nazywaja? Ja teraz tez licze na.dziewczynke:-) wiadomo oby bylo zdrowe ale po cichu licze :-)

Poziomki oj pomyliłam się. Miałam taka sasiadke kiedyś co miała 5 chłopców i ciągle marzyła o córce. Ale w końcu nie urodziła. Poprzestala na tej 5

Bulisia witaj, gratuluję :-) musi się udać. W grupie raźniej :-)

Poziomki zdradz imiona córek, nie kończą ci się pomysły na kolejne?
Ja mam więcej wybranych dla dziewczynki. Dla chłopca mamy dwa i to się raczej nie zmieni.

Witam się ja. Od razu mam pytanie. W poniedziałek robiłam bete wynik 33, dzisiaj ponawiam wynik 49,5. Czy nie za wolno przerasta? Jeśli si

reklama
Ruda
Używam ich bo:
Sa przewiewne
Nie sa tak chemiczna jak pampersy
Mam wybor jaki materiał styka sie ze skóra dziecka
Łatwo z nich odpieluchowac
Nie musze pamietać zeby kupic pieluchy

Oby Ci sie sprawdziło &&&

Imiona moich dziewczyn od najstarszej: Małgorzata(Aja), Gabriela (Babuf), Ida (Dudu), Lena (Lele), Jagoda (Agu), Aniela (Baby)

Co do pomysłów to wujek Google przychodzi z pomocą ;)

Ann ja zawsze dla chłopca mam wiecej :)

Mom to be martwimy sie czy to 1 czy 4. Mi jest łatwiej z moja gromadka niz mama z jednym maluchem bo one często zajmuj sie same soba.
Jedynkowi trzeba poświecić dużo wiecej uwagi.

Marmarin witaj. Nie masz norm lab na wynikach?

Do góry