reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Ann
Mieszkamy w Uk ja z dziećmi 2,5 roku a wcześniej byliśmy chwile w Danii.

Przy ostatniej ciazy miałam trochę nadziei ale teraz jakoś juz nawet nie biorę inniej opcji niz córka hehe

reklama
Witajcie mamuski!!! Dolaczam sie do pazdziernikowych mamuniek:):):) jestem mega szczesliwa bo o malenstwo z przerwami staramy sie 1,5 roku. W czerwcu straciilismy naszego skarbeczka :( dlugo dochodzilam do siebie a teraz aktualnie jestem w 6 tyg. Oczywiscue jest kiepsko bo mam 10 cm torbiel ciazowa:(leze do 16 lutegob3x nospa i duphaston ale wierze ze sie wchlonie to cholerstwo...ogromnie sie boje ale musze wuerzyc i tak bardzo chce w koncu cueszyc sie upragniona ciaza a nie sie ciagle bac:(:(

Witaj Bulisia super że Ci się udało po staraniach ;) Myśl pozytywnie wszystko musi być dobrze, ja też jestem po poronieniach i nie dopuszczam do siebie innej myśli tylko POZYTYWNE.

Poziomka to będziesz w miała niespodziankę jak będzie chłopczyk ;)

Ruda to jak masz leki to na pewno wszystko będzie dobrze, odpoczywaj jak najwięcej a to plamienie to pewnie ten krwiaczek

Bulisia witaj :) kciuki mocno zaistnieje wiec nie ma wyjścia i musi byc dobrze!!

Ruda mam dużo prania a tak to nie jest źle. W domu jest tylko maluch bo 4 najstarsze w szkole pół dnia a Jaga 3 razy w tyg w przedszkolu.

Poziomki a moge zapytac dlaczego uzywasz pieluch wielorazowych a nie pampersow?
Jak dziewczynki sie nazywaja? Ja teraz tez licze na.dziewczynke:-) wiadomo oby bylo zdrowe ale po cichu licze :-)

Poziomki oj pomyliłam się. Miałam taka sasiadke kiedyś co miała 5 chłopców i ciągle marzyła o córce. Ale w końcu nie urodziła. Poprzestala na tej 5

Bulisia witaj, gratuluję :-) musi się udać. W grupie raźniej :-)

Poziomki zdradz imiona córek, nie kończą ci się pomysły na kolejne?
Ja mam więcej wybranych dla dziewczynki. Dla chłopca mamy dwa i to się raczej nie zmieni.

Witam się ja. Od razu mam pytanie. W poniedziałek robiłam bete wynik 33, dzisiaj ponawiam wynik 49,5. Czy nie za wolno przerasta? Jeśli si

reklama
Ruda
Używam ich bo:
Sa przewiewne
Nie sa tak chemiczna jak pampersy
Mam wybor jaki materiał styka sie ze skóra dziecka
Łatwo z nich odpieluchowac
Nie musze pamietać zeby kupic pieluchy

Oby Ci sie sprawdziło &&&

Imiona moich dziewczyn od najstarszej: Małgorzata(Aja), Gabriela (Babuf), Ida (Dudu), Lena (Lele), Jagoda (Agu), Aniela (Baby)

Co do pomysłów to wujek Google przychodzi z pomocą ;)

Ann ja zawsze dla chłopca mam wiecej :)

Mom to be martwimy sie czy to 1 czy 4. Mi jest łatwiej z moja gromadka niz mama z jednym maluchem bo one często zajmuj sie same soba.
Jedynkowi trzeba poświecić dużo wiecej uwagi.

Marmarin witaj. Nie masz norm lab na wynikach?

Do góry