reklama
papcia
Mamunia Lenuśki
aria mam do Ciebie całą Polskę do przejechania
pati trzymaj się
rybki ja też się gryzę. Z jednej strony wiem, że nie mam powrotu do mojej firmy po macierzyńskim, ale z drugiej strony, głupio mi tak wcześnie iść na L4. A trzecia sprawa jest taka, że za miesiąc dwa firmy nie będzie i nie wiem co robić....
Szczerze ja bym sie.nie wachała tylko poszła na L4 ty sie przejmujesz firma a czy oni przejmowali by sie Tobą. Ciąża to jest wyjątkowy stan trzeba sie nim delektować bo juz nigdy nie bedzie tak samo.
stonka84
Aktywna w BB
Witam w poniedziałek :-)
Pati strasznie mi przykro trzymaj sie.
Co do objawów to mam mdłości, piersi już prawie nie bolą ale za to ostatnio codziennie boli mnie głowa :-(
Jutro mam kolejną wizytę mam nadzieje ze będzie wszystko dobrze i usłyszę serduszko.
Pati strasznie mi przykro trzymaj sie.
Co do objawów to mam mdłości, piersi już prawie nie bolą ale za to ostatnio codziennie boli mnie głowa :-(
Jutro mam kolejną wizytę mam nadzieje ze będzie wszystko dobrze i usłyszę serduszko.
Pati strasznie smutno! 3maj się ciepło. :*
Ja dzisiaj mam pierwszy dzień 8 tyg. Objawy : ogromny ból piersi, wrażliwość na zapachy, huśtawki nastrojów. Ale nie mam mdłości. Raz albo dwa mi się zdarzyły. Ale strasznie się boję ,że jak tego nie ma to coś może być nie tak.
A co do farbowania to ja czekam na II trymestr i wtedy będę odświeżać kolorek
Ja dzisiaj mam pierwszy dzień 8 tyg. Objawy : ogromny ból piersi, wrażliwość na zapachy, huśtawki nastrojów. Ale nie mam mdłości. Raz albo dwa mi się zdarzyły. Ale strasznie się boję ,że jak tego nie ma to coś może być nie tak.
A co do farbowania to ja czekam na II trymestr i wtedy będę odświeżać kolorek
reklama
MaRtiiNa
Aktywna w BB
Witajcie dziś zaczęłam 9 tydzień termin mam na 6.10
Witaj jak samopoczucie w ciąży?