reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Dziewczynki, chyba jednak nie będę październikówką... Beta spadła, jest poniżej 100, więc będę musiała się z wami pożegnać kochane... Na pewno będę się starać dalej jak trochę odpocznę, na razie muszę wyplakac swoje i wierzę, ze będzie lepiej... dziękuję, ze bylyscie przy mnie :*
Bardzo mi przykro. Ile dziewczyn to spotyka! Strasznie niesprawiedliwe to życie jest. Nie poddawaj się!!!

reklama
Hej:)

O Wesoła Kobietka, ten poziom wit. D też sobie sprawdzę :)

A u mnie dziś na obiad leczo - pychota :)

Jeśli chodzi o objawy to z piersiami jest ok, czuję od do czasu jakieś ciągnięcie w brzuchu i tak jak już któraś pisała często jest mi zimno ;)

Papciarkowa ale Ci fajnie, mój m od gotowania trzyma się na dystans ;)

Joani ja zapłaciłam 140 zł - robiłam m.in. toxo, hiv, przeciwciała anty Rh, IgM, IgG, morfologię, ob, mocz, glukozę

Myślę, że dostanę zaświadczenie, ale zastanawiam się, czy jest jakiś termin na poinformowanie pracodawcy?

Pati bardzo mi przykro :(

Pati kochana, tak strasznie mi przykro... Powodzenia nastepnym razem. Trzymaj sie i trzeba wierzyc, ze sie uda :**

Mnie juz 4 dzien glowa boli i ciagle mi zimno, juz nie wiem jak sobie radzic. Nigdy wczesniej nie mialam problemow z bolem glowy :( A od czw chyba do pracy wracam, mam nadzieje ze mnie nie rozlozy :/

Pati przytulam mocno wypłacz sie i zaraz.walcz o kolejne maleństwo przy wysokim stęzeniu hormonów jest większa szansa zajść w zdrową ciąże wbrew temu co mówią lekarze buziaki przesyłam duzo otuchy

Madzia ja sobie nie wyobrażam nie farbować mam same siwe włosy i krotkie gdybym miala nie.farbowac to nawet niechce sobie wyobrazac jakbym wygladala. W pierwszej ciazy tez farbowalam co poltora.miesiaca i dzidzia zdrowa.

Laski a powiedzcie mi jak to.jest z chodzeniem na wyzszych obcasach? Za miesiac idziemy na wesele i sie zastanawiam czy.kupic sobie buty na obcasie czy baletki.

reklama
Pati tak strasznie mi przykro :-( trzymaj się mocno, wypłacz żal i bierzcie się z tż-tem do r9boty.
Pochwal się nam jak Wam się uda. Tule mocno i z całego serducho trzymam za Was kciuki :-***

Co do farbowania ja w 1 ciąży normalnie chodziłam do fryzjera i teraz tez będę ... nie wiem jak z rozjasniaczami bo ja fabułę na ciemno

Kup i takie i takie. Ja bez ciąży zawsze w obcasach ale biorę płaskie na zmianę bo inaczej w mocy na bosaka tańcu je :-D

Do góry