reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Nieee ona ma swoje życie i przyjaciół. W domu bywa żeby sie przespać.
Maleństwo sobie śmiga po podłodze wiec nie jest wysoko wymagające na szczęście bo usypiam na siedzący

reklama
Podziwiam takie duże Rodziny super ;-) A jakie porody miałaś, wszystkie naturalne?

Ann do 16 sama. Ale Jas zaraz idzie spac wiec sama sie poloze. W domu nie sprzatam, obiad mam z wczoraj wiec dam rade. Płomienie ustalo, zostal tylko brudny sluz. Ale tak mialam dwa tygodnie temu jak lecialam do gina. Musi byc dobrze innej opcji nawet nie biore pod uwage

Ann maź jak paczek w maśle haha
Syn byłby najbardziej rozpieszczonym mężczyzna na świecie :D

Wszystkie porody naturalne, jedna z bliźniaczek posladkowo

Koszulki wybieram te z bawełny wiec sa ok a moje dziewczyny niszczą w takim tempie ze nawet nie zdąża sie sprać

reklama
Ruda tak tak ja te nie biore innej opcji. Odpoczywaj i tak jak piszesz zero sprzątania itp

Poziomki o tak zdecydowanie paczki w maśle :-D
A marzy ci się synek co?
Gdzie mieszkacie? Nie pamiętam z wątku :-(
O przeczytałam. Tak czułam że mieszkacie e Niemczech ;-) ile już?

Do góry