reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

dzięki @MartaDiabłaWarta, właśnie widziałam na ich stronie że mają spory wybór, chyba się skuszę na te spodnie z paskiem elastycznym pod brzuch, wyglądają przyzwoicie.

nie wiem jak wy ale ja już nie mogę doczekać się wiosny, włoży się sukienkę i po sprawie :)

reklama
PatiMyszka, kciuki, oby wszystko było ok! Nie stresuj się na zapas!

Taka_ja, u mnie piersi nie dokazuja nic, a nic... Brzuch zaboli raz na ruski rok i tyle. Czasem się zastanawiam, czy wszystko ok... Fajna reakcja brata!

Podobnie jak przy pierwszej ciąży, od początku biorę pregne plus i nie narzekam. Zawsze wyniki badań miałam idealne :)

Wózek mamy jedno fyn 4ds po starszej córce, ale nie wiem, czy nie wymienimy go na jakiś rok po roku bo będzie półtora roku różnicy między dziećmi...

Cherry, super słyszeć, że ktoś jeszcze nie wyobraża sobie życia w Polsce! Przed nami stanęła wizja emigracji, ale bardzo się cieszę, że zostaliśmy. Jesteśmy na etapie sprzedaży mieszkania i kupna domu, więc chyba nie jest źle :)

Mój gin zawsze bada na samolocie oraz robi usg.

Aria, ja ostatnio się pochorowalam i przetrwalam ssajac *spam*, pijąc hektolitry herbat z cytryna lub malinami no i oczywiście mleko z czosnkiem i miodem. Polecam! Gdybyś jednak szła się upewnić, czy można neoangin dziecięcy, to daj znać, dobrze wiedzieć takie rzeczy.

Idę spać bo rano praca....

U mnie na razie w porzadku ;) bo badaniu przy przyjęciu krwawilam mocniej ale uspokoilo się i na razie dalej plamie na brązowo. Leżę z pupą wyżej i chyba rzeczywiście to pomaga :) staram się nie stresować, zeby nie szkodzić fasolce i czekam az się ładnie porozwija :)

Pati oby tylko tak dalej :-)

A moje mdłości południowe przechodzą w całodzienne chyba... wczoraj jak mnie chwyciło po 12stej to trzymało do wieczora..wstałam rano i masakra..... nie wiem jak dam radę wytrzymać w pracy.. Kupiłam landarynki ostatnio mi pomagały..oby teraz też bo siedzę w szkole do 17....

Just - boję się, to oczywiste, ale staram się o tym nie myśleć, bo stres bardziej może zaszkodzić... dlatego staram się na spokojnie czekać i nie denerwować się za bardzo :)

Ja mam tak samo ;) moja mama stwierdziła, ze jestem straszną panikarą i ze stresem nic nie zdzialam a mogę pogorszyc sprawę... dlatego staram się być spokojna i wierzyć, ze będzie dobrze ;)

reklama
Do góry