reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

popieram oba zdania, sama znam życie4 zarówno z życia w kraju jak i emigracji...

wrociłam z mlodym bo nie chcial tam zyc... a juz szkola koszmar zaczal sie przy spotkaniu integracyjnym ... wiec spakowalismy sie i wrocilismy... teraz Tż tam pracuje ale chcielibysmy zeby jak najszybciej wrócil ... tez zastanawialismy sie nad wlasnym biznesem;)

ps. cherry w jakiej branzy pracuje mąż jesli to nie tajemnica?
żadna tajemnica mąż jest projektantem i generalnym wykonawca myjni bezdotykowe

reklama
Nitka, ja ostatnio byłam na usg i wychodził mi na tym usg mniej wiecej ten sam tydzien co Tobie, ale u mnie np kazała zmniejszyć dawke luteiny, mimo, ze wcześniej mialam zagrożoną ciąże (krwiak był, ale na szczeście się wchłonął), więc tak dziwnie trochę, że Ci zwiększył jak wszystko ok. Może po prostu mają podpisane umowy na przepisywanie tych leków :D :D

o to fajnie;) mój pracuje w branży budowlanej - w stolarce drewnianej (np. domki systemowe) i raczej w tym stylu by szedł ;)

jeju jak mnie gardło boli :( masakra jakaś ... chyba chora będę :(:(:(
myślicie, że mogę wziac dziececy neoangin?

Pati trzymaj sie, kciuki zaciśnięte &&

Dziewczyny te Omegamed duze sa do lykania? Kiedys kupilam sobie tabletki Omega i pamietam, ze duze byly i nie umialam ich polykac. I czy czuć je jakby tranem? Bo mam tabletki DHA z *spam*, ale tak mi smierdzialy jak tranem. Tran czasem pilam od corki z BabyMollers, ale ostatnio mnie az odtracilo.
Pytalam gina o wiraminy bo w ciąży z corka kazal mi brać a teraz zmienil zdanie i stwierdził, ze nie musze. Tylko ta witamine D i kwas foliowy mam brać.

Dzisiaj brałam i nie miałam miałam żadnych problemów z polknieciem. Ponieważ są dwa rodzaje w jednym opakowaniu jak pisałam to biorę jedna biała i jedną brązową tak jak jest na opakowaniu i jak mi lekarz zlecił.

Aria ja bym zapytała w aptece czy można... pewnie jest tan mała dawka ale nie ryzykuj! Wypij ciepłą herbatę czy coś z naturalnych leków typu czosnek :-)

Aria fużo cukierków typu landrynki ssać pomału i pomogą lepiej niz tabsy z apteki fajne sa szałwiowe i lipowe z werbeny

@Rybki ja po cc wstałam po 24h, obowiązkowe pionizowanie nie ma przebacz. ostatecznie wypisali mnie z Młodym 2 dni po cc.

@Wesoła Kobietka biorę witaminy Pregna Plus, tabletki są małe, łatwe do połknięcia i w śliskiej otoczce. i nie śmierdzą rybą! ;) poprzednio miałam inne i zmieniałam bo ten zapach mnie dobijał.

@PatiMyszka1991 trzymam kciuki! daj znać jak się czegoś dowiesz :)

@MartaDiabłaWarta jak oceniasz jakość tych ciążówek z bonprix? dostałaś już przesyłkę? też tam zaglądałam ale nigdy nic nie zamówiłam od nich i mam trochę wątpliwości

wypiłam dzisiaj kawę, heh święto lasu. chyba pierwszy raz od 2 tygodni :) zapachniało mi w kawiarni i o dziwo nawet mnie nie odrzuciło. przez to czytanie o buraczkach naszła mnie ochota, jutro też zrobię :)

może założymy wątek zakupowy jeśli już się pojawiają takie zaawansowane dyskusje o wózkach? :) wiadomo że tu będzie największy ruch ale łatwiej będzie nadrobić zaległości ;)

reklama
@esthle kupuje od nich ciuchy już jakiś czas. Zawsze sprawdzam opinie, zazwyczaj zamawiam swoj rozmiar bo jestem okraglejsza i mi nie przeszkadza jak cos jest luzniejsze. Przesylka do inpostu zazwyczaj zajmuje im 2 dni. Niestety minusem jest kompletowanie zamowienia czas około 2-3tyg więc jeśli ktoś jest przycisniety ze musi coś mieć na już to nie jest sklep dla niego. Jakosciowo jest ok i jak dla mnie są niskie ceny. Jak coś nie przypadnie do gustu można zwrócić.

Do góry