reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Odnośnie wózków to my mamy quinny buzz 4, kosztował z fotelikiem koło 2500 ale sprawdził sie. Po roku wskocZylismy w maclarena i w życiu bym go nie zamieniła [emoji4]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Aria brałam swój rozmiar normalny [emoji4]

Ja się ciesze,że mam duzo tunik z rozciagliwego materiału ale to pewnie tylko do pewnego momentu :( źle bym się czuła z widocznymi fałdkami...więc będzie trzeba coś kupic, bo aktualnie noszę rozmiar S....ale to już niedługo , jak już zauwazylam ze zaczyna mi się zaokraglać tu i tam :)

Jak słyszę....że facet odchodzi od ciężąrnej kobiety bo " nie jest jeszcze gotowy na dziecko " to wpadłabym tam z jakimś kałachem !!!! no kur*a!!!!!!! mógł pomyśleć o tym wcześniej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ręce mi opadają!!!!:angry::angry:

Aria jak sie schylisz to gacie nie przebijają [emoji1][emoji1][emoji1]

Wy już o wózkach myślicie? :-) ja się jeszcze boję tak daleko wybiegać do przodu :-) chociaż bardzo mi się podobają takie właśnie 3w1.. i koniecznie taki optymistycznie kolorowy :-)

Hej

Aleeee się najadłam!!! pierwszy raz od prawie 2 tygodni:laugh2: Mało nie pęknę... Teraz nic nie robię do wieczora, tylko łóżeczko mnie interesuje ;-) ;)
Poza tym musiałam uprać i zmienić pościel, chociaż w czwartek zakładałam nową.. spać nie mogłam, jakoś wszystko mi zaczyna śmierdzieć i przeszkadzać:oo:

Ja po kąpieli również używam oliwki..w 1 ciąży nie miałam ani jednego rozstępu - oby teraz też tak było:yes: Ale ktoś kiedyś mi mówił, że rozstępy mają podłoże genetyczne, a u mnie ani mama, ani siostry nie miały nigdy ;-) ;)

reklama
Wy już o wózkach myślicie? :-) ja się jeszcze boję tak daleko wybiegać do przodu :-) chociaż bardzo mi się podobają takie właśnie 3w1.. i koniecznie taki optymistycznie kolorowy :-)
Mi znowu przeciwnie , wolę wózek w ciemniejszych stonowanych kolorach.

jeszcze nie kupujeemy :) duzooo czasu...ale cóż robic , jak nie oglądać różności dla maleństwa :)

Do góry