reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Beti bardzo mi przykro :( trzymaj się dzielnie.

Tyle mam się już z nami pożegnało, strasznie to smutne. Mam nadzieję, że już więcej nikt się żegnał nie będzie.

Nie pamiętam nicku, która z Was mi odpisała... tak wiem, że nie można robić nadgodzin. Tylko ja o ciąży powiedzieć nie mogę. Nie dostałabym premii rocznej, a i mam szansę na podwyżkę. Jeżeli nie dam rady, to wtedy powiem na pewno.

Jejuuuu ileż Wy piszecie.. :szok:

Beti bardzo mi przykro:sad: trzymaj się kochana i wierzę,że w końcu się uda,trzymam kciuki

Papciarkowa ,Basia witajcie :)

Ja idę do nieznanego mi lekarza na nfz i się zastanawiam jaki będzie.. Czy przy nim zostanę czy wrócę do poprzedniego czy jeszcze inny.. Nie wiem,nie czytam nic na jego temat by za dużo nie panikować,w środę się przekonam..

Beti tak mi przykro, wierzę że jeszcze spełni się Twoje marzenie
Nevka zdrowia dla mamy, musicie być teraz silne.
Witam kolejne mamusie.

Mi się wydaje ze na zamknięty jest jeszcze czas.
W ogóle podziwiam Was mi jakoś brakuje czasu na pisanie.
Pati ciesze się ze wszystko dobrze, odpoczywaj i dbaj o siebie.

Natusia ja też w środę mam wizytę, tez nie znajomy lekarz ale ja poczytałam w internecie i bardzo się boje. No ale na wszelki wypadek na 16 marca mam wizytę u innego lekarza

Co do zamkniętego... u mnie powstał ok połowy ciąży. Wymagana była aktywność. I tam poruszane były delikatne tematy, a forum normalnie działało. Brzuszki bez twarzy też były na ogólnym ;)

reklama
Hej :-) ja dziś nie wytrzymałam i powiedziałam jednak rodzicom :-) na szczęście zareagowali spokojnie, ucieszyła ich wiadomość ale wiedzą, że trzy razy się nie udało więc też nie chcą się bardzo nakręcać... będziemy się cieszyli jak będzie usg pozytywne...

Do góry