reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Priinceseczka ja to samo wczoraj usłyszalam tyle że bez badania bo byłam na kontrolnej corocznej wizycie w czwartek tydzień temu i nic nie wróżyło ciąży tym bardziej że wziernik był podbarwiony żywą krwią.
A wczoraj to jak dziecko skarcone sie poczułam ale tak mu na końcu pocisłam ze wypisał L4 i kazał przyjsc za 2 tyg ale ja juz do babeczki pojde do ktorej chodze od 7 lat

reklama
Papciarkowa moje TSH wynosiło z 05.02 - 5,090 :(
Dzwoniłam dzisiaj do mojego ginekologa i się spytałam co z tą tarczycą robimy.. a On powiedział że na wizycie wtorkowej wypisze leki :)

Ja jak odebralam.bete zaraz robilam tsh i gnałam do endo teraz mam brac 175 na zmiane ze 150 za 4 tyg kontrola i juz zaznaczyła że żadnego zapominania tabletek.

Ja ma szczęście mam dobrego lekarza od razu dał mi L4 gratulowal i przeżywał to razem ze mną.
Fakt że chodzę prywatnie.

Ja mam wspaniała ginke na nfz mogłabym ją nosić na rękach dzisiaj do niej dzwoniłam ze mnie strasznie ciagnie podbrzusze to kazała wziasc lutke i dzwonic gdyby sie cos działo to przyjmie mnie bez kolejki.
Wczoraj bylam u innego bo potrzebowalam L4 to zlał temat totalnie jak go zapytalam czy to normalne ze tak.mocno mnie boli to mi sie zapytał czy juz tak dawno w ciąży nie byłam że nie pamiętam jak to jest.

reklama
Do góry