reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Witaj Papciarkowa. :)

PS. APEL :D

POZOSTAŁE DZIEWCZYNY KTÓRE NIE SĄ WPISANE NA LISTĘ PROSZĘ O WIADOMOŚĆ Z IMIENIEM I TP ORAZ MIEJSCOWOŚCIĄ :D

Dziękuję :D

Pati, Princeska, dajcie znać, co u Was, jak będziecie po wizytach. Jestem dobrej myśli i zaciskam kciuki ;)
Bylam u lekarza dostalam na poczatku opierdziel ze tak wczesnie robilam probe ciazowa...pytal kiedy mial ostatni raz @ jak powiedzialam ze 27 stycznia to zapytal czy wiem jaki jest dzisiaj dzien i ktory luty jak powiedzialam ze 25 to zapytal czy mam regularne miesiaczki powiedzialam ze tak.
Najpierw badanie na fotelu- powiedzial ze "tu nic nie widze" i dalej nie wierzyl ze jestem w ciazy powiedzialam ze robilam nawet beta hcg zapytal o wynik, zrobil usg i dopiero zobaczyl bardzo wczesna coaze. Pokazal wziernik ze jest czysty i ze nie ma sie czym martwic. Przepis luteine dal na badanie grwi i nie dal zwolnienia bo powiedzial ze jest jeszcze za wczesnie(dopiero 4 tydzien). Kazal isc jeszcze do rodzinnego po l4 i przyjsc za tydzien...

Powiedzcie mi dziewczyny których to druga ciąża czy wy też odczuwacie większe dolegliwości ze strony podbrzusza? Bo ja już fiksuje ciagnie jak na @momentami az mnie zgina w pół. Dzisiaj dzwoniłam do ginki kazała brać lutke i tego sie trzymam wizyte mam dopiero9. Myślałam że druga ciąża bedzie spokojniejsza ale schizuje wiecej jak w pierwszej.

reklama
@Priinceseszka mnie tak samo potraktowała Pani Doktor na NFZ ... grr! Poszłam do niej z wynikami TSH, FT4 i innymi... Spojrzała na nie i powiedziała, że są dobre... Powiedziałam że chciałabym potwierdzić ciąże ze względu na to że mam prace fizyczna i bałam się ... Wsiadłam na kozła... i grzebała tam z 15 minut... po czym powiedziała, że Ona tam nic nie widzi i że chyba sobie uroiłam coś i że L4 nie dostanę bo ciąża to nie choroba ... Wieczorem dostałam plamień... dość sporych... pojechałam prywatnie od razu przepisał Mi duphaston... i L4 wypisał na 2 tyg... Wziął zobaczył tylko ziernikiem... Powiedział, że to bardzo wczesna ciąża ale jest ryzyko poronienia dość spore ze względu na wcześniejsze badanie... Więc powiedziałam, że już nigdy na NFZ nie pójdę...

Do góry