reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Justjestem, ja nie wiem czy to jest na pewno 4t5d, gin tak twierdzi po zamierzeniu pęcherzyka, ale sam przyznał, że to nie do końca miarodajne i będzie mógł dokładnie powiedzieć jak juz będzie zarodek. Kolejna wizyta 12 marca :)

Aria, u nas podobnie, córka śpi jak zabita, a w kuchni obok mąż bije bitki i nie ma szans, żeby mała się obudziła. Polecam gorąco przyzwyczaić do hałasu. :).

Nevka, nawet jeśli by nie był agresywny to nie zaleca się zostawiać psa samego z dzieckiem bo może dojść do tragedii...

Meg, mi urósł po 5 miesiącu, ale ja z nadwagą, więc mała była skitrana pod tluszczykiem

reklama
Zwariowanamama witaj. Dacie rade.

Ja tez uwazam ze to maz powinien myc okna jak jestesmy w ciazy czy kabine prysznicowa.

Joani moj babel tez czesto cwiczy moja cierpliwosc. Idzie spac kolo 21 wstaje okolo 7. Wole tak kiedys wstawal o 5.

Tekila85 bedzie dobrze.

Cholerny duszach kaszel. Zrobiłam syrop z cebuli napadalo się Czosnku pije herbatę. Cytryna i miodem tamten Verne i inhalacje zbyt soli a nie spalam nic....koszmar jakiś.jak zaprowadze prezesa do przedszkola to idę spać ledwo na oczy Patrze.

tez nieraz edytuje posty po kilka razy bo mi slownik przestawia jak chce;)
oj biedulka, pod kołdre i leż dopoki po mlodego nie będziesz musiała iść

a ja dzisiaj w końcu się w nocy nie obudziłam... hurra:-D

Aria piękne zdjęcie i wieści

Pati o faktycznie jakbyś jeszcze do szkoły chodziła ;-) ale są tego plusy długo będziesz miała ładna buzię, ja jestem tylko rok starsza a na czole mam już zmarszczki, taka moja uroda po mamie, więc wiesz :-)

Beti no u ciebie na plus ;-)

Natusia16 tak mieszkam w Niemczech :-)

Pati taki ból raczej normalny mnie też często w różnych miejscach pobolewa. Dopóki jest to ból nie bardzo uciążliwy i nie krwawisz nie musisz się martwić.

Aria Cherry fajne chłopaki ;-)

Lena ja tak jadłam w pierwszej ciąży owoce warzywa jogurty naturalne woda i ryby na parze. Te ryby mi najbardziej zbrzydly. Wolę piekarnik od pary :-)
I pokochalam Fante ale tylko czasami mała butelka. Do tej pory tak mam. Ale najlepsze ze tylko w ciąży tak to nie pije wcale gazowane tylko wodę akceptuje. Mój synek też tylko to lubi. I soki wyciskane. Teraz mam gorsze zachcianki. Ale wiem że jak wiosna przyjdzie to będzie u mnie dużo więcej owoców i jogurtu.

Ruda to mój też czarny się urodził a teraz blondas tak chyba często jest. Mój brat miał do 7 lat blond afera jest czarny

Iska ojej ale przykro mi z powodu siostry. Bidulka jak to znosi?

Nevka ja też potrafię po dwa jabłka na raz ;-)

Aria a ja bym kupiła nawet jak chłopak hehe

Zwariowanamama witaj, gratuluję co ;-) tu będzie Ci raźniej.

Mój ostatnio przedstawił się na spanie 21-9 ale od tego tygodnia budzi się 7-8 i nie ma spania teraz kiedy ja tak tego potrzebuje :-(
Wczoraj też brykal do 22 a wstał o 7 na mleko i nie ma spania. W dzień śpi tylko 1,5h

lenaka popieram. Ja w ogóle dużą wagę przywiązuje co jem na co dzień, także u mnie to już jest stały nawyk.

Codziennie w domu gotuję obiady, dzięki temu moja młoda ma apetyt na takie potrawy, których większość dzieci nie tyka.
Przykład: na swoje 7 urodziny moja młoda zażyczyła sobie nie czipsy, nie ciastka - tylko sushi i quesadillas :)

justjestem spokojnie, jakby się coś złego działo to pewnie byś poczuła. Nie stresuj się.

reklama
Justjestem ja za tydzień wizyta w czwartek na 17, nerwy moje sięgają zenitu, u ciebie coś tam było, u mnie nic, ale pocieszam się że nic niepokojącego się nie dzieje więc modlę się aby fasolka się rozwinęła, u ciebie będzie dobrze zobaczysz. Fakt w ciąży cierpliwości trzeba się uczyć.
Słaba jestem od wczoraj dziś głowa boli, czasem delikatnie zemdli, może to też dobry znak?

Do góry