reklama
Hehe lasuchuj na co dzidzi ma ochotę ;-)
Mi coś niedobrze ... dzisiaj b.mało zjadłam bo mi nie wchodzi.
Ale widziałam słodkie skarpeteczki dzisiaj ... z kokardkami a na podeszwach stop "kocham tatusia" juz miałam je w ręku ale nie wiem przecież czy to będzie dziewczynka
A ja mam fazę na pomarańcze .. i sok pomarańczowy hor....xa :-) ale tylko z butelki bo z kartonu mi nie smakuje.... tak jakoś mam
Faktycznie pasuje 5tydz4dz
9 mm i 1mm (ja mam wartość 0.71- ale nie wiedziałam co to za wymiar.)
Mi coś niedobrze ... dzisiaj b.mało zjadłam bo mi nie wchodzi.
Ale widziałam słodkie skarpeteczki dzisiaj ... z kokardkami a na podeszwach stop "kocham tatusia" juz miałam je w ręku ale nie wiem przecież czy to będzie dziewczynka
A ja mam fazę na pomarańcze .. i sok pomarańczowy hor....xa :-) ale tylko z butelki bo z kartonu mi nie smakuje.... tak jakoś mam
Faktycznie pasuje 5tydz4dz
9 mm i 1mm (ja mam wartość 0.71- ale nie wiedziałam co to za wymiar.)
Ostatnia edycja:
Bellina ale wiesz, że jak zgłosisz ciążę nie możesz robić nadgodzin?Hej
Tak to się u mnie poskładało, że wywiało mnie dziś do gina. Powędrowałam z czymś co mnie niepokoiło, było nie związane z ciążą. No i zaliczyłam badanie.
Wpierw gin sobie liczył na tych ichnich kółeczkach i niewielu mu to dało, bo owu faktycznie była później, tak jak myślałam No więc pęcherzyk obecny, kontrola za tydzień - półtorej na serduszko. Wstępny termin 25.10.
Cherry, Aria cudowne chłopaki
Nevka zdrowia dla mamy i powodzenia.
Też jak miałam te 23-24 lata mnie o dowód pytali. Jakiś czas temu przestali
Powiem Wam, że ja też bym najchętniej jak najszybciej na L4 czmychnęła... ale to praca biurowa, to tak szybko mnie nie puszczą. Ale atmosfera zabójcza, teraz dołożyli mi obowiązków, nadgodziny będę robić. Płakać mi się chce jak o tym pomyślę :/
Nevka dużo zdrowia dla mamy!
Taka_ja
Fanka BB :)
Frytki z Mc ? Jej.. jak Wy to robicie?? Ja muszę się zmuszać, żebym cokolwiek zjadła.. Żadnych "zachcianek" nie posiadam
Co do sokowirówek czy wyciskarek - polecam zakup.. Nic lepszego w kuchni nie ma ! Ja mam w zestawie z blenderem, więc przyda się do zupek
Nevka dużo siły dla Ciebie i mamy..
Ja dziś się trochę narobiłam.. Panowie fachowcy skończyli wstawiać okna więc czeka mnie ich mycie Dziś zrobiłam 4 + poprasowałam wszystkie firanki.. Jutro reszta
Co do sokowirówek czy wyciskarek - polecam zakup.. Nic lepszego w kuchni nie ma ! Ja mam w zestawie z blenderem, więc przyda się do zupek
Nevka dużo siły dla Ciebie i mamy..
Ja dziś się trochę narobiłam.. Panowie fachowcy skończyli wstawiać okna więc czeka mnie ich mycie Dziś zrobiłam 4 + poprasowałam wszystkie firanki.. Jutro reszta
Priinceseczka
Ja tez nie mam jakos zachcianek. Apetytu tez nie za bardzo i od wczoraj ez musze wciskac w siebie jedzenie.
Jeszcze na wieczor musze jedna kanapke zjesc przy kolacji z TZ ;-)
A teraz siedze i wypisuje wszystkie pytania do gina. Bo ta iesklada ze onecnie mam zatrutego zeba i piatek mam isc na dokonczenie a procz tego mam jeszcze jednego "do roboty" i musze zapytac czy znieczulenie bardzo szkodzi bo bez to ja nie dam rady:-/
Jeszcze na wieczor musze jedna kanapke zjesc przy kolacji z TZ ;-)
A teraz siedze i wypisuje wszystkie pytania do gina. Bo ta iesklada ze onecnie mam zatrutego zeba i piatek mam isc na dokonczenie a procz tego mam jeszcze jednego "do roboty" i musze zapytac czy znieczulenie bardzo szkodzi bo bez to ja nie dam rady:-/
joani
Nevka, siły dla Was! Wiara, że się uda, niech mamy niue opuszcza.
Pamiętaj, że jak będzie miała naświetlania, nie polecają kobietom w ciąży i dzieciom bliskiego kontaktu.
Wspolczuje Wasm tych etatów nocnych i dźwigania. Rzeczywiście nie ma nad czym dumac tylko brać L4 jak dają.
Ja dzisiaj też pozarlam 2 kg jabłek a teraz sikam i sikam ;-)
Podejrzewam, że mały grzeszek jedzeniowy raz na jakis czas nie zaszkodzi, co innego jakby ktoś jadł to codziennie ale chyba każda ma rozum i nie trzeba tak zaraz karać zachcianek ratujących dobre samopoczucie mamy ;-)
Moje dziecko ćwiczy właśnie moja cierpliwość i od ponad godziny bawi się najlepsze w lozeczku, wołając mnie po raz 178. I ma z tego radoche, że hej...
ARIA bo nie powinno się rąk do góry podnosić a wiadomo, że dodatkowo napięcie mięśni.... Mnie lekarz też ochrzanil porządnie, bo tylko tak niechcący zapytała m i mi się oberwalo ;-)
Pamiętaj, że jak będzie miała naświetlania, nie polecają kobietom w ciąży i dzieciom bliskiego kontaktu.
Wspolczuje Wasm tych etatów nocnych i dźwigania. Rzeczywiście nie ma nad czym dumac tylko brać L4 jak dają.
Ja dzisiaj też pozarlam 2 kg jabłek a teraz sikam i sikam ;-)
Podejrzewam, że mały grzeszek jedzeniowy raz na jakis czas nie zaszkodzi, co innego jakby ktoś jadł to codziennie ale chyba każda ma rozum i nie trzeba tak zaraz karać zachcianek ratujących dobre samopoczucie mamy ;-)
Moje dziecko ćwiczy właśnie moja cierpliwość i od ponad godziny bawi się najlepsze w lozeczku, wołając mnie po raz 178. I ma z tego radoche, że hej...
ARIA bo nie powinno się rąk do góry podnosić a wiadomo, że dodatkowo napięcie mięśni.... Mnie lekarz też ochrzanil porządnie, bo tylko tak niechcący zapytała m i mi się oberwalo ;-)
reklama