reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

a co Wy na to żeby zrobić jakąś tabelkę z naszymi danymi albo wątek, w którym każda napisze coś o sobie, co w stylu jak u mam wrześniowych?? Poznałybyśmy się lepiej i wszystko byłoby w jednym miejscu.

reklama
Ewelinka sprawdź czy w składzie jest już kwas foliowy bo nie zawsze są. Jak jest to powinna być dawka 400

Myślę że puki co może lepiej wątek w którym każda coś napiszę o sobie. Sierpniówki tak mają. Moim zdaniem fajnie to wygląda. I łatwiej się odnaleźć ;-) Co wy na to?

Na 7.10- ja to dokładnie wiem, ze do zapłodnienia doszło albo 15 albo 16.01 - testy owulacyjne wtedy wskazywały dwie duze kreseczki ;-)
I jak juz wam mówiłam mam synka z 24.10 wiec -dwójka dzieci z tego samego mniejwiecej okresu bedzie ;-)
jutro wizytaaaaaaaa
Daj znac jak po wizycie ;)

U mnie do zapłodnienia doszło 13-14 styczeń, na dwa dni przed moimi urodzinami ;) kiedyś coś czytałam że kobiety są najbardziej płodne w miesiącu, w którym się urodziły hehe ;) śmieję się z tego, ale u mnie akurat udało się właśnie w tym miesiącu :)
To tak samo jak u mnie tez okolo 13 stycznia i termin wyliczyło mi na 5 pazdziernika ;)

Neilaaa daj znac

Stonka witaj

Ann zalatwialas cos z tym wątkiem czy sami nas przenieśli? Bo.ja odpowiedzi nie dostalam

Ewelinka sprawdz sklad

Ewelinka ja.jestem za. Tzn za wątkiem poznajmy sie :-)
Fajnie jakby bylo.ktora ciaza.kiedy termin, skąd jestemy wiek i pate slow o sobie

Ruda chyba sami nas przenieśli bo nie zdążyłam poprosić dziewczyn. Ważne że już jesteśmy na głównym i teraz może więcej dziewczyn dołączy.

To może stworzymy wątek i tam każda napisze na wstępie termin porodu z apki ( po wizycie jeszcze może się coś zmienić) i pod spodem kilka zdań o sobie.

super, to zróbmy tak :) ciekawe czy znajdziemy jakieś mamy w swojej okolicy :)
kwas foliowy jest, więc od jutra już nie łykam oddzielnie, dzisiaj jeszcze łyknęłam bo nie wiedziałam że kupię witaminki.

reklama
Do góry