reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Nevka jak bylam robić henne to mało się nie poplakalam przy regulacji brwi a zawsze to wręcz sprawia mi przyjemność - więc coś w tym jest :-/ w poprzedniej ciąży tez tak miałam ;-)

Anieok, ale czad - śliczna beta :-) Gratuluję :-)

Ruda mam taką i jest superrr tylko że ja strasznie przeplacilam bo zaplacilam ok 300zł

Taka_ja panowie najwyraźniej się nie spieszą Wielkanoc prawie za mc więc może zdarza :-)

Pamiętajcie tylko, żeby wypełnienie niue było z kulek stropianowych, bo strasznie szelesci. Ja mam wałek z wypełnienia ala wata i całą gruga część ciazxy z nim się nie rozstawalam. Do karmienia dostalkam rogal właśnie z tymi kulkami i jeśli tylko karmić to mi odpowiadał o, bo dziecko fajnie się w tym układa.

witam nowe dziewczyny

ja za Wami nie nadążam teraz miałąm chwile w pracy to poczytałam bo jak bym miała wieczorem to bym miała znowu z 20 stron :p

ja w pierwszej ciąży pracowałam do 3 stycznia urodziłam 9 stycznia :p

a teraz planuje do końca czerwca zobaczymy

Madziorek - to dłużej ode mnie wytrzymałaś :D ja też planuje jakoś w połowie lipca po urlopie już pójść.

reklama
Kurcze dziewczyny wy to pracowite jesteście. Ja w pierwszej ciąży w ogóle nie pracowałam, studiowałam, ale musiałam przerwać bo od 7 tygodnia miałam nakaz leżenia. W drugiej w 16tc trafiłam na patologie i od tego momentu już na l4 byłam, a teraz akurat jak skończę macierzyński i urlop zaległy to wrzesień mnie zastanie więc też pewnie odrazu L4.

Dodzwoniłam się do gina mojego i umówiłam na USG dopiero 25marca, ale jutro idę do przychodni do innego więc może wcześniej zleci na kasę.
Ogólne obie moje ciąże prowadziłam u dwóch lekarzy. Na kasę chorych normalne wizyty i prywatnie wszystkie badania USG u lekarza który leczy mnie od lat.

Dziewczyny powiedzcie mi jak z kwasem foliowym? Łykam falvit mama z racji karmienia i tam jest kwas foliowy, powinnam jeszcze dodatkowo łykać folik. Czy wystarczy tyle ile jest dla obojga? :) Tego z brzucha i na cycku :)

Do góry