reklama
anieok
Fanka BB :)
My tak miałyśmy na staraczkach 2014, była laska co nie dość że wszystkich doprowadzała do szału to takie ściemy pisała że aż się tego czytać nie dało. Też wtedy uciekłyśmy na zamknięte forum, ale z czasem zaczęło wymierać. Teraz to garstka dziewczyn została.
Co do poduszek mi się kompletnie rogal nie sprawdził, do spania był za niski i i tak musiałam dodatkową poduszkę podkładać, a do karmienia miała takiego mniejszego. Chociaż do tej pory naczęściej karmie na leżąco.
Dziewczyny kiedy planujecie powiedzieć o ciąży rodzinie?
Co do poduszek mi się kompletnie rogal nie sprawdził, do spania był za niski i i tak musiałam dodatkową poduszkę podkładać, a do karmienia miała takiego mniejszego. Chociaż do tej pory naczęściej karmie na leżąco.
Dziewczyny kiedy planujecie powiedzieć o ciąży rodzinie?
Cherry90
Chyba się zaraziłam .od synka kaszle mnie mam katar i Czuje się jakaś przytrzymana. Poszłam spać najchętniej. Muszę jutra fina zapytać czy mogę coś brać bo wykładzie płuca. Ale dokładnie pamiętam jak na początku ciąży z synkiem dokładnie tak samo byłam chora.
W tamtym tyg zgubiłem klucze od domu w domu!! I do tej pory nieznalazlam! No szlag mnie trafi mąż ma nie z ly ubaw a mnie krew zalewa przeszukałam całe mieszkanie no nie ma nigdzie!
W tamtym tyg zgubiłem klucze od domu w domu!! I do tej pory nieznalazlam! No szlag mnie trafi mąż ma nie z ly ubaw a mnie krew zalewa przeszukałam całe mieszkanie no nie ma nigdzie!
Nevka
Cherry- ja ostatnio awanturowalam się z moim w sklepie ze zgubiłam ledwo co wyrobione okulary.. a miałam je na nosie. Potem mnie wyśmiał ale sam twardo szukał . Zdrowiej!
Dziewczyny... jem i jem i dalej głodna
A co do tej poduszki to Fajna sprawa bo ostatnio wkładam poduszkę między nogi i wtedy lepiej mi zasnąć
Dziewczyny... jem i jem i dalej głodna
A co do tej poduszki to Fajna sprawa bo ostatnio wkładam poduszkę między nogi i wtedy lepiej mi zasnąć
joani
Cherry mnie na nogi postawił czosnek,a w szczególnosci syrop z czosnku, miodu i cytryny, po 2 dniach przestalam wypluwac płuca. Mi gin nic nie zapisał, bo się nie powinno do 10 tyg. dawać leki, raczej wszystko domowe leczenie. No i inhalacja z soli.
Klucze może syn ładnie zbunkrował ;-)
Lepiej kupić ten dlughi cukierek do spania, wtedy można składać, zakrzywiac jak się chce. A każda ma też inny wzrost.
Klucze może syn ładnie zbunkrował ;-)
Lepiej kupić ten dlughi cukierek do spania, wtedy można składać, zakrzywiac jak się chce. A każda ma też inny wzrost.
justjestem
Moderatorka
X
Ostatnia edycja:
Hej
Ale produkujecie... nie ogarniam po pracy
Ja też karmię dalej moją. I co by było ciekawiej, w poprzedniej ciąży dostałam dupka i spytałam czy mogę karmić i mi powiedzieli, że mogę.
Zdecydowałam, że idę do tego lekarza w ten piątek za tydzień. Jak nie będzie serduszka pójdę jeszcze raz. Bo mi nie chodzi tyle o stres, co nie chciałam chodzić kilka razy
Z tym zamkniętym też bym jeszcze poczekała. Niektóre dziewczyny, to mogą jeszcze nie wiedzieć, że są w ciąży
Mam dylemat pracowy... na początku maja mam wyjazd weekendowy. I nie wiem co robić.... Muszę dać znać do piątku, a decyzja ma być pewna. Chętnie bym pojechała, ale nie wiem co będzie w maju. Tzn. w czerwcu na zlot chustowy też chcę jechać, więc muszę się czuć dobrze, ale nie wiem
W ogóle w pracy masakra, strasznie mi słabo, pytają mnie co mi jest, że się tak źle czuje, a ja ściemniam. Kurcze chyba niebawem powiem....
Cherry syrop z cebuli też polecam.
Witam nowe mamusie
Ale produkujecie... nie ogarniam po pracy
Ja też karmię dalej moją. I co by było ciekawiej, w poprzedniej ciąży dostałam dupka i spytałam czy mogę karmić i mi powiedzieli, że mogę.
Zdecydowałam, że idę do tego lekarza w ten piątek za tydzień. Jak nie będzie serduszka pójdę jeszcze raz. Bo mi nie chodzi tyle o stres, co nie chciałam chodzić kilka razy
Z tym zamkniętym też bym jeszcze poczekała. Niektóre dziewczyny, to mogą jeszcze nie wiedzieć, że są w ciąży
Mam dylemat pracowy... na początku maja mam wyjazd weekendowy. I nie wiem co robić.... Muszę dać znać do piątku, a decyzja ma być pewna. Chętnie bym pojechała, ale nie wiem co będzie w maju. Tzn. w czerwcu na zlot chustowy też chcę jechać, więc muszę się czuć dobrze, ale nie wiem
W ogóle w pracy masakra, strasznie mi słabo, pytają mnie co mi jest, że się tak źle czuje, a ja ściemniam. Kurcze chyba niebawem powiem....
Cherry syrop z cebuli też polecam.
Witam nowe mamusie
agnieszka...24
Szczesliwa mama Jonathana
Ale nadrukowałyście, dzoewczynyyyyyyy
☺
Ja też chora. Byłam dzisiaj u lekarza i grypsko mam
Także w domku cały tydzień.
Witajcie nowe mamusie
☺
Ja też chora. Byłam dzisiaj u lekarza i grypsko mam
Także w domku cały tydzień.