reklama
Witam, ale Wy macie produkcję. Ja dziś urlopuje bo miałam urzędowe sprawy do załatwienia.
Witam nowe mamusie.
Anieok ale będziesz miała wesoło z dwójką maluchów.
Co do dzieci dających popalić, moja taka była, na prawdę do niedawna wymagała uwagi na okrągło. Mam nadzieje ze drugie będzie spokojniejsze.
Ja na l4 planuje się wybrać może w sieplrpniu.
Zestaw do hybryd super sprawa.
Dziewczyny a nie jest tak ze pierwsze cc jest wskazaniem do kolejnego i tylko jak ktoś chce to może próbować SN.
Ja wolałabym SN pierwszy poród bardzo szybki choć córcia bardzo duża i teraz boje się o wagę maleństwa
Witam nowe mamusie.
Anieok ale będziesz miała wesoło z dwójką maluchów.
Co do dzieci dających popalić, moja taka była, na prawdę do niedawna wymagała uwagi na okrągło. Mam nadzieje ze drugie będzie spokojniejsze.
Ja na l4 planuje się wybrać może w sieplrpniu.
Zestaw do hybryd super sprawa.
Dziewczyny a nie jest tak ze pierwsze cc jest wskazaniem do kolejnego i tylko jak ktoś chce to może próbować SN.
Ja wolałabym SN pierwszy poród bardzo szybki choć córcia bardzo duża i teraz boje się o wagę maleństwa
Taka_ja
Fanka BB :)
Taka ja o jej co za tępo jestem pod wrazeniem! A tak serio to w takim tempie to na wielkanoc nie wiadomo czy sie wyrobia
Pewnie szef im od godziny płaci
bbubbka
Na to wyglada;DPewnie szef im od godziny płaci
joani
Ja dopiero co wrocilam po macierzy nskim do pracy, byłam 2 tyg. i przez ta chorobę jestem na L 4 i raczej juyz tak zostanę a szkoda, bo wolałabym trochę pochodzić do pracy.... Zawsze to odskocznia.
Gratuluje nowo przybyłym mamusiom i tych rosnących bet ;-)
Gratuluje nowo przybyłym mamusiom i tych rosnących bet ;-)
reklama
G
gość_forum
Gość
Ja w 4t6d miałam bete 511,30 to u Ciebie bedzie 5t0d gdzieś kolo tego