reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Taka ja o jej co za tępo jestem pod wrazeniem! A tak serio to w takim tempie to na wielkanoc nie wiadomo czy sie wyrobia

reklama
Witam, ale Wy macie produkcję. Ja dziś urlopuje bo miałam urzędowe sprawy do załatwienia.
Witam nowe mamusie.
Anieok ale będziesz miała wesoło z dwójką maluchów.
Co do dzieci dających popalić, moja taka była, na prawdę do niedawna wymagała uwagi na okrągło. Mam nadzieje ze drugie będzie spokojniejsze.
Ja na l4 planuje się wybrać może w sieplrpniu.
Zestaw do hybryd super sprawa.
Dziewczyny a nie jest tak ze pierwsze cc jest wskazaniem do kolejnego i tylko jak ktoś chce to może próbować SN.
Ja wolałabym SN pierwszy poród bardzo szybki choć córcia bardzo duża i teraz boje się o wagę maleństwa

Właśnie ja tylko zawsze przyrosty sprawdzałam, więc też średnio się znam ale według neta to wychodzi chyba 5 tydzień. Zobaczymy jeszcze w środe jak przyrasta.

Ja dopiero co wrocilam po macierzy nskim do pracy, byłam 2 tyg. i przez ta chorobę jestem na L 4 i raczej juyz tak zostanę a szkoda, bo wolałabym trochę pochodzić do pracy.... Zawsze to odskocznia.
Gratuluje nowo przybyłym mamusiom i tych rosnących bet ;-)

Madziula o tej wlasnie mowie :-) juz sie nie moge doczekac az ja dostane :-)

Ann do karmienia wydaje sie super. I jako ochraniacz na szczebelki tez

Taka nie :-) haha zdaza zdaza dwa dziennie I dadza rade :-)

Anieok super wynik

reklama
Do góry