reklama
Madziula 27
Moderatorka
Nevka jak bylam robić henne to mało się nie poplakalam przy regulacji brwi a zawsze to wręcz sprawia mi przyjemność - więc coś w tym jest :-/ w poprzedniej ciąży tez tak miałam ;-)
Anieok, ale czad - śliczna beta :-) Gratuluję :-)
Ruda mam taką i jest superrr tylko że ja strasznie przeplacilam bo zaplacilam ok 300zł
Taka_ja panowie najwyraźniej się nie spieszą Wielkanoc prawie za mc więc może zdarza :-)
Anieok, ale czad - śliczna beta :-) Gratuluję :-)
Ruda mam taką i jest superrr tylko że ja strasznie przeplacilam bo zaplacilam ok 300zł
Taka_ja panowie najwyraźniej się nie spieszą Wielkanoc prawie za mc więc może zdarza :-)
Madziula 27
Moderatorka
Ruda strasznie przeplacilam az bylam zla jedyne plus ze jest pokryta milutkim materiałem ;-)
joani
Fanka BB :)
Pamiętajcie tylko, żeby wypełnienie niue było z kulek stropianowych, bo strasznie szelesci. Ja mam wałek z wypełnienia ala wata i całą gruga część ciazxy z nim się nie rozstawalam. Do karmienia dostalkam rogal właśnie z tymi kulkami i jeśli tylko karmić to mi odpowiadał o, bo dziecko fajnie się w tym układa.
Madziula 27
Moderatorka
Joani też lubiłam karmić na rogale niezle mi pomagał ;-)
madziorek30
witam nowe dziewczyny
ja za Wami nie nadążam teraz miałąm chwile w pracy to poczytałam bo jak bym miała wieczorem to bym miała znowu z 20 stron
ja w pierwszej ciąży pracowałam do 3 stycznia urodziłam 9 stycznia
a teraz planuje do końca czerwca zobaczymy
ja za Wami nie nadążam teraz miałąm chwile w pracy to poczytałam bo jak bym miała wieczorem to bym miała znowu z 20 stron
ja w pierwszej ciąży pracowałam do 3 stycznia urodziłam 9 stycznia
a teraz planuje do końca czerwca zobaczymy
Madziula 27
Moderatorka
Madziorek dobrze ze w pracy nie urodzilas Ale jak się na warunki i dobrze się czuję to można pracować nawet do końca :-)
reklama
anieok
Kurcze dziewczyny wy to pracowite jesteście. Ja w pierwszej ciąży w ogóle nie pracowałam, studiowałam, ale musiałam przerwać bo od 7 tygodnia miałam nakaz leżenia. W drugiej w 16tc trafiłam na patologie i od tego momentu już na l4 byłam, a teraz akurat jak skończę macierzyński i urlop zaległy to wrzesień mnie zastanie więc też pewnie odrazu L4.
Dodzwoniłam się do gina mojego i umówiłam na USG dopiero 25marca, ale jutro idę do przychodni do innego więc może wcześniej zleci na kasę.
Ogólne obie moje ciąże prowadziłam u dwóch lekarzy. Na kasę chorych normalne wizyty i prywatnie wszystkie badania USG u lekarza który leczy mnie od lat.
Dziewczyny powiedzcie mi jak z kwasem foliowym? Łykam falvit mama z racji karmienia i tam jest kwas foliowy, powinnam jeszcze dodatkowo łykać folik. Czy wystarczy tyle ile jest dla obojga? Tego z brzucha i na cycku
Dodzwoniłam się do gina mojego i umówiłam na USG dopiero 25marca, ale jutro idę do przychodni do innego więc może wcześniej zleci na kasę.
Ogólne obie moje ciąże prowadziłam u dwóch lekarzy. Na kasę chorych normalne wizyty i prywatnie wszystkie badania USG u lekarza który leczy mnie od lat.
Dziewczyny powiedzcie mi jak z kwasem foliowym? Łykam falvit mama z racji karmienia i tam jest kwas foliowy, powinnam jeszcze dodatkowo łykać folik. Czy wystarczy tyle ile jest dla obojga? Tego z brzucha i na cycku