reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Nevka jak bylam robić henne to mało się nie poplakalam przy regulacji brwi a zawsze to wręcz sprawia mi przyjemność - więc coś w tym jest :-/ w poprzedniej ciąży tez tak miałam ;-)

Anieok, ale czad - śliczna beta :-) Gratuluję :-)

Ruda mam taką i jest superrr tylko że ja strasznie przeplacilam bo zaplacilam ok 300zł

Taka_ja panowie najwyraźniej się nie spieszą Wielkanoc prawie za mc więc może zdarza :-)

Pamiętajcie tylko, żeby wypełnienie niue było z kulek stropianowych, bo strasznie szelesci. Ja mam wałek z wypełnienia ala wata i całą gruga część ciazxy z nim się nie rozstawalam. Do karmienia dostalkam rogal właśnie z tymi kulkami i jeśli tylko karmić to mi odpowiadał o, bo dziecko fajnie się w tym układa.

witam nowe dziewczyny

ja za Wami nie nadążam teraz miałąm chwile w pracy to poczytałam bo jak bym miała wieczorem to bym miała znowu z 20 stron :p

ja w pierwszej ciąży pracowałam do 3 stycznia urodziłam 9 stycznia :p

a teraz planuje do końca czerwca zobaczymy

Madziorek - to dłużej ode mnie wytrzymałaś :D ja też planuje jakoś w połowie lipca po urlopie już pójść.

reklama
Kurcze dziewczyny wy to pracowite jesteście. Ja w pierwszej ciąży w ogóle nie pracowałam, studiowałam, ale musiałam przerwać bo od 7 tygodnia miałam nakaz leżenia. W drugiej w 16tc trafiłam na patologie i od tego momentu już na l4 byłam, a teraz akurat jak skończę macierzyński i urlop zaległy to wrzesień mnie zastanie więc też pewnie odrazu L4.

Dodzwoniłam się do gina mojego i umówiłam na USG dopiero 25marca, ale jutro idę do przychodni do innego więc może wcześniej zleci na kasę.
Ogólne obie moje ciąże prowadziłam u dwóch lekarzy. Na kasę chorych normalne wizyty i prywatnie wszystkie badania USG u lekarza który leczy mnie od lat.

Dziewczyny powiedzcie mi jak z kwasem foliowym? Łykam falvit mama z racji karmienia i tam jest kwas foliowy, powinnam jeszcze dodatkowo łykać folik. Czy wystarczy tyle ile jest dla obojga? :) Tego z brzucha i na cycku :)

Do góry