reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Ruda - chyba mojemu tez to podpowiem, bo marudzi ze mu za goraco jak sie tak poukladam na nim (a kot idzie w moje slady i sie uwala na jego drugim ramieniu :D )
A dlugie pazurki mnie tez sie bardzo podobaja, w ogole super wyglada kolor na dluzszych, jednak nie dla kazdej sieroty sa praktyczne :D

Zauwazylam dobra zaleznosc, jak narzekam na brak objawow ciazowych to sie dziwnym trafem pojawiaja, dzisiaj np zaliczylam juz helikopter w glowie i muli mnie od dobrej godziny :D

reklama
lubię krótkie paznokcie ale kolorowe, sama mam spilowane tak jak Iska [emoji4]. Ja pracuje, dzisiaj mam luźny dzień to klikam. A do kiedy będę pracować nie wiem, w poprzedniej ciąży tylozgiecie dało sie mi we znaki w 5 miesiącu, bolał mnie mega kręgosłup a potem rwa kulszowa doszła to siedziałam w domu.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Madziula jak widzisz jeszcze duzo dziewczyn dołącza. Mamy czas. Ja sama w pierwszej ciąży do forum dołączyłam w końcówce 3 mc ;-)

Taka ja straszny wypis, dobrze że nic się jednak nie stało i zdążyli zareagować

Asik jak jiz zamknięty to bez sensu obce osoby dołączyć nie masz już możliwości tej osoby poznać skoro z nią nie piszesz. Na otwartym też można dużo napisać nie musimy pisać o imionach jak ktoś nie chce ani adresów zamieszkania. Po prostu poznajmy się :-)

Aleksandra witaj gratuluję :-)

Luckychoice do porodu będziesz już wyjadaczka pobierania krwi ;-)

Ruda jak napisałaś o tej poduszce to sobie uświadomiłam że to moja ulubiona pozycja z podciagnieta noga. Już niedługo tak nie zasne jak brzuch się powiększy. Hm a w pierwszej ciąży musiałam mieć za plecami wielka poduche taka jak na sofach się układa bo już miałam dosyć spania na boku musiałam się na czymś opierać. ;-)

Ja jestem na macierzyńskim, konczy mi się w lipcu ale prawie 2 miechy z zaległego urlopu wyjdzie więc chyba nie wrócę do pracy przed kolejnym macierzyńskim. Czekam na tą bete i się doczekac nie mogę...

anieok, trzymam kciuki za betę daj znać jak będziesz znała wyniki ;-)

Ann_ dlatego pisałam, że nie ma parcia i możemy poczekać :wink::yes:

Iśka też chcę sobie kupić sprzęt do robienia hybrydy od jakiegoś pół roku zbieram się, żeby to zrobić i zebrać się nie mogę :laugh2:

Luckychoice, super, że robisz postępy :yes: za niedługo będziesz chodzić na pobieranie krwi z przyjemnością :laugh2:

Ja też jestem fanatyczką krótkich pazurków, kiedyś lubiłam ładne długie ale jeszcze wtedy nie miałam dziecka :laugh2:

Zamkniet wątek jak? Na fb? Czy tutaj? Jak coś to piszcie. Ależ mi się dzisiaj czas dluZY najgorzej jutro bo wizyta dopiero na 18

Znow mi zjadlo.posta

Iska taka poduszka to rewelacja. Ja w ciazy dawalam sobie koldre pomiedzy nogi ale pozniej bylo strasznie goraco. A na.koniec juz mi bylo szkoda kasy. Teraz nie odpuszcze

Ann te poduszki takie duze C sa fajnie bo mozesz miec I pod glowa I miedzy nagami a jak chcesz to z tylu. Super sa a kosztuja cis kolo 80_100 zl. Potem mozna sprzedac lub zostawic na nastepna ciaze :-)

reklama
Do góry