reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Bbubbka super ze jest chatka:)
Ruda fajnie z l4 ja dopiero chyba pojde pod koniec czerwca.
A kiedy Wy planujecie isc na l4
Ja w 1 ciazy pracowalam do pon a w srode urodzilam:)

reklama
Bbubbka dobre wieści ;-)

madziorek ja w pierwszej ciąży byłam na L4 w trzecim mc i tak do końca macierzyńskiego i urlop a teraz musiałam zrezygnować z pracy od dwóch mc bo wyjechaliśmy z rodziną do Niemiec. Tak więc w tej ciąży jestem w domu z synkiem :-)

Witajcie :)
Wpadam z moja mała niespodzianka.
Termin 03.10

Tak w skrócie... Kawę piłam i pije bo nie moge bez niej żyć. W ostatniej ciazy tylko mi mie szła.
Dolegliwości to mdlosci od kilku dni, zawroty głowy, większy apetyt, rozciąganie w podbrzuszu, bol (.)(.) i przetłuszczające sie włosy :/

Ostatnia edycja:
Chardonnays tak jak dziewczyny pisza idz na l4 jak nie chcesz isc do gina to wez od rodzinnej

Bbubbka gratuluje wizyty. A kiedy mialas ostatnia @? Mi gin mowil ze w srode bedzie widac serduszko

Madziorek ja jestem na bezpłatnym wychowawczym wiec mi na reke ze bede miala placone. A ze ciaza zagrozona.to juz tydzien temu mi chcial dac
Podziwiam cie za tak dlugie pracowanie

Poziomki witaj

Chardonnays tak jak dziewczyny pisza idz na l4 jak nie chcesz isc do gina to wez od rodzinnej

Bbubbka gratuluje wizyty. A kiedy mialas ostatnia @? Mi gin mowil ze w srode bedzie widac serduszko

Madziorek ja jestem na bezpłatnym wychowawczym wiec mi na reke ze bede miala placone. A ze ciaza zagrozona.to juz tydzien temu mi chcial dac
Podziwiam cie za tak dlugie pracowanie

Poziomki witaj
A to tez bym korzystala zawsze dodatkowa kasa,
Ja sie b dobrze czulam dlatego pracowalam
I ridzilam w styczniu a teraz koncowka wypadnie latem a zobaczymy co powie lekarz i tak zrobie choc chce pr do konca czerwca

B
Witajcie :)
Wpadam z moja mała niespodzianka.
Termin 03.10

Tak w skrócie... Kawę piłam i pije bo nie moge bez niej żyć. W ostatniej ciazy tylko mi mie szła.
Dolegliwości to mdlosci od kilku dni, zawroty głowy, większy apetyt, rozciąganie w podbrzuszu, bol (.)(.) i przetłuszczające sie włosy :/
Witaj gratulacje:)

Ruda a kiedy Ty miałaś ostatnią @ ? Ja też bym chciała żeby jutro już coś było widać przynajmniej będę spokojniejsza bo mam złe skojarzenia z pierwszej ciąży która zakończyła się poronieniem w 8tc:sad:

Poziomki WOW WOW WOW u Ciebie mąż\partner chyba nie spocznie póki nie spłodzi syna :laugh2: bo po suwaczkach widzę same kobietki :) Gratululacje moze tym razem będzie chłopak :)

Witaj Poziomki, widzę że już jesteś doświadczoną mama na pewno będziemy miały do Ciebie wiele pytań !
Miesiączkę miałam 26 grudnia tzn. pierwszy dzień moje cykle są długie bo 32 dni trwają, jeszcze tydzień temu nie było nic widać na usg, a teraz widać pęcherzyk

Ja na L4 już jestem od tyg, ale to ze względu na charakter pracy i wcześniejsze poronienia ;/

Ruda to w którym jesteś tyg ?? Byłaś już u lekarza, to kiedy miałaś miesiączkę, że w środę już będzie serduszko słychać ?

reklama
@ mialam 25.12 w czwartek bylam.na wizycie z tym.plamieniem i kazal mi.przyjsc w srode bo bedzie juz serduszko. Czyli to juz jest 6tc

Do góry