reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Powodzenia dziewczyny na wizycie u gina.
Dajcie znać.
Ruda oby u ciebie było lepiej z tymi krwiaczkami

reklama
Dzień Dobry wszystkie przyszłe październikowe mamy :-) Ja dwa dni temu po kolejnym teście z dwiema kreseczkami, chyba powoli oswajam się z myślą o byciu w ciąży i chętnie do Was dołączam. Z moich obliczeń wynika, że to 5 tydz., z wizytą wstrzymam się jeszcze chwilę bo coś mi się wydaje, że to za szybko... Chociaż z drugiej strony obawiam się czy warunki pracy nie szkodzą już od pierwszych tygodni, zwłaszcza, że pracuje używając chemii dużego kalibru :(

Chardonnays ja bym na Twoim miejscu od razu szła na zwolnienie, ja pracowałam w sklepie, gdzie trzeba dźwigać i od razu dostałam L4

Chardonnays najlepiej zapytać lekarza czy takie warunki zagrażają i czy możesz iść na zwolnienie. Jednak nie martw się na zapas bo w pierwszych tygodniach dziecko jest jeszcze chronione.

Chardonnays witaj u nas ;)
Wydaje mi się, że powinność pójść do lekarza i skonsultować się z nim ! Ja jestem przewrażliwiona w tym temacie bo już 2 razy poroniłam. Broń Bożę nie chcę Cię straszyć, ale lepiej "chuchać na zimne" ;)

Ja właśnie jestem po wizycie to 5 tydz i jak to lekarz powiedział na razie widać "chatkę dla dzidziusia" :) Dostałam leki na podtrzymanie ze względu na bóle podbrzusza, ale to raczej takie na wszelki wypadek nie żeby się coś złego działo ;)

Tak mi [QUOTEkazala="neilaaa, post: 13699466, member: 83729"]madziorek co tak późno ? ale przynajmniej na 100% wiadomo że będzie już widać serduszko :)

Moja wizyta już jutro :)

a po weekendowym osłabieniu już ani śladu, jednak odpoczynek i niezawodne mleko z czosnkiem postawiło mnie na nogi.

Co do daty urodzenia to mój małżonek jak dowiedział się że maluszek przyjdzie na świat w październiku (sam jest z 11.10) to prawie oszalał ze szczęścia :) już i tak mu się udało że nasz synek jest co prawda z sierpnia ale z 11 więc chociaż dzień taki sam jak tatusia :)

Póki co dziewczynki wracam do pracy z kawusią w ręce :)[/QUOTE]
Tak mi kazala przyjsc 4 tyg po pierwszej wizycie

reklama
Dzień Dobry wszystkie przyszłe październikowe mamy :-) Ja dwa dni temu po kolejnym teście z dwiema kreseczkami, chyba powoli oswajam się z myślą o byciu w ciąży i chętnie do Was dołączam. Z moich obliczeń wynika, że to 5 tydz., z wizytą wstrzymam się jeszcze chwilę bo coś mi się wydaje, że to za szybko... Chociaż z drugiej strony obawiam się czy warunki pracy nie szkodzą już od pierwszych tygodni, zwłaszcza, że pracuje używając chemii dużego kalibru :(
Witaj gratulacje:)

Do góry