reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Cześć dziewczyny, dołączam do was jako październikowa mama:-D, to moja pierwsza ciąża, według moich wyliczeń termin mam ok 8 października, wizyte mam dopiero w przyszłym tygodniu a do tego czasu pewnie zwariuje

Dziewczyny, a jeśli biorę już witaminy ciążowe to kwasu foliowego nie muszę już łykać, prawda?? Wszystko jest już kompleksowo w tym?

Witam kolejną mamusię :)
U mnie też oprócz delikatnego pobolewania piersi i brzucha (zwłaszcza wieczorem) nic mi nie dolega, może senna jestem jeszcze wieczorem od 18 około ;) ale tez pewnie dlatego, że przestałam pić kawę... Wiem że niby można dwie dziennie, ale trochę się obawiam tej rozpuszczalnej pić, a zwykła sypana mi nie smakuje ;)
Ewelinka mamy widze ten sam tydzień i dzień ;-)

Na to wygląda Magda86Poznań :) fajnie :) datę porodu wyznaczają mi kalkulatory na 5 października, a Tobie??

Na 7.10- ja to dokładnie wiem, ze do zapłodnienia doszło albo 15 albo 16.01 - testy owulacyjne wtedy wskazywały dwie duze kreseczki ;-)
I jak juz wam mówiłam mam synka z 24.10 wiec -dwójka dzieci z tego samego mniejwiecej okresu bedzie ;-)
jutro wizytaaaaaaaa

reklama
U mnie do zapłodnienia doszło 13-14 styczeń, na dwa dni przed moimi urodzinami ;) kiedyś coś czytałam że kobiety są najbardziej płodne w miesiącu, w którym się urodziły hehe ;) śmieję się z tego, ale u mnie akurat udało się właśnie w tym miesiącu :)

Do góry