reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Ja w poprzedniej przytyłam 10 kilo i praktycznie od ręki mi wszystko zeszło, ciekawe czy tym razem będzie też tak łatwo.

Odnośnie słodyczy nie mogę w ogóle, ze względu na zbyt wysokie wyrzuty insuliny. Raz w miesiącu sobie pozwalam na jakieś ciasto....ale potem muszę to odchorować i mam taki wysyp na brodzie, że w lustro patrzeć nie mogę.
To chyba kara za to, że kiedyś tak dużo słodyczy jadłam :)

Dziewczyny, śledzie na śniadanie były, mistrz :)

Witam mogę dołączyć? Om 19.01, od czwartku pozytywne testy, dziś idę do Gina ale tylko po luteine bo ja po przejściach jestem, więc luteine biorę już od piątku, ale lekarz rodzinny przepisał mi ja na 100 %, wiec dziś do Gina po receptę na zniżkę
Nie wiem czy na tym wątku ale napiszę kilka słów o sobie.
Mam na imię Dorota, w marcu kończę 33 lata. Jest to moja 5 ciąża, 1 poronilam :-(, mam 3 dzieci, córka 7 lat, syn 5 lat i córka 1,8 roku ;-), ciąża planowana. Mieszkam kilka km od Częstochowy.
Pozdrawiam

Ann_ ja jeśli będę mieć ochotę na śledzie, to będzie oznaczało koniec świata .

Dziewczyny, widzicie może emotikony przy moich wpisach? Wklejam w kółko ale. Ich mi się nie pokazuje, tylko sam tekst

Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka

Hej kochane. Jaka piękna pogoda dziś u mnie za oknem;) ja synkiem.przytyłam 35 kg okropnie wyglądała ale to pewnie też dlatego że rzuciłam palenie więc to też miało jakiś wpływ. Z synkiem serduszko widziałam w 6t2d jutro mam wizytę to będzie 6t3d więc również liczę na serduszko. A rodziła przez cc niby planowane ale w nocy kilka godzin przed odeszły mi wody i do szpitala Przyjechałam w nocy z 8cm rozwarciem. Ja napewno SN Rodic nie będę. Dziękuję bardzo. Uważam że dla mnie możliwe jest wyłącznie cc i tutaj wogole nie będę z nikim dyskutować na ten temat. Mój gin wie ze jak słyszę o SN to mi slabo.

reklama
Do góry