reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Ja przytylam ok. 10 i też zeszło mi szybko, za to potem trochę sobie pofolgoealam i zaczynam z plus 2. Mam nadzieję, że bardziej pójdę w śledzie aniżeli w słodkie ;-) ją to w ogóle fanka kwasiorow i słonych.
Ma któras piasek kinetyczny i może polecić markę? Na all tego dużo ale chyba niezbyt dobrej jakości.

reklama
Joani my mamy właśnie z allegro tylko teraz nie pamiętam firmy,ale jest bardzo fajny :)

Właśnie jem owoce z kompotu bo głodna jestem średnio co godzinę.. Skończyłam nie dawno film z mężem oglądać o wyprawie na Everest i teraz mi z głowy nie może wyjść ...

Bellina, ja widziałam serduszko w 6 tyg 3 dn, ale szłam z podejściem, że mogę go jeszcze nie zobaczyć. Jak Ty się mocno tym stresujesz, to faktycznie lepiej przełoż o kilka dni wizytę. :tak:

Oj, nie straszcie z tą wagą. Dla mnie oczywiście ciąża to wielka radość i dzidzia jest najważniejsza, ale już płaczę w duchu nad moją sylwetką. Lubię być szczupła, a tu już widzę powoli, że trzeba zapominać o płaskim brzuszku. Będę się radzić Was, jakie kremy na rozstępy :D

Jutro prawdopodobnie będę w domu to Ci podam.

Ja ostatnio przytyłam coś około 12 kg nie pamiętam dokładnie,muszę poszukać moją starą kartę ciąży.

Dziewczyny masakra! Dzisiaj śpię na kanapie :( stary najadł sie czosnku i nie jestem w stanie do sypialni wejść [emoji24][emoji24][emoji24]

W 1 ciazy Utylam 30kg, w 2 5kg, z blizniakami schudłam 12kg, w 4 5kg, w 5 10kg ktore mi zostały.
Teraz co chwile mam - + 2kg

Trzymajcie jutro rano kciuki :)

Cześć dziewczyny! :)

Siedzę i czekam znów na pobranie krwi do badania tsh, ft4. Jak będę miała nadał tsh powyżej 2.5 mam iść do endokrynologa.

Trauma z tym pobraniem krwi, dam później znać, czy przeżyłam :D I czy był wielki wstyd, czy w miarę się trzymałam ;)

Powodzenia na wszystkich dzisiejszych wizytach! I w ogóle dobrego dnia :)

Justjestem ja byłam na wizycie 4 tyg 2 dn i było widać pęcherzyk w odpowiednim miejscu w macicy. Mi to dużo dało, bo nie robiłam bety hcg i wiedziałam przynajmniej, że to potwierdzone ;)

reklama
Esthle ja w pierwszej ciąży przytyłam 12 kg :p
Teraz ważę 2 kg mniej niż Przed pierwszą ciążą

Marlenka ale Bellina Będzie w 6t3d to już 7 tydzień. Ja widziałam bijące w 6t2d

A ja się cieszę że znowu będzie brzuszek :-D o jego zanik będę pewnie prosiła po porodzie hehe

Poziomki co za rozrzut kg :-) trzymam kciuki &&& o której wizyta?

Justjestem moim zdaniem masz 5t0d

Do góry