reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Ja przytylam ok. 10 i też zeszło mi szybko, za to potem trochę sobie pofolgoealam i zaczynam z plus 2. Mam nadzieję, że bardziej pójdę w śledzie aniżeli w słodkie ;-) ją to w ogóle fanka kwasiorow i słonych.
Ma któras piasek kinetyczny i może polecić markę? Na all tego dużo ale chyba niezbyt dobrej jakości.

reklama
Joani my mamy właśnie z allegro tylko teraz nie pamiętam firmy,ale jest bardzo fajny :)

Właśnie jem owoce z kompotu bo głodna jestem średnio co godzinę.. Skończyłam nie dawno film z mężem oglądać o wyprawie na Everest i teraz mi z głowy nie może wyjść ...

Bellina, ja widziałam serduszko w 6 tyg 3 dn, ale szłam z podejściem, że mogę go jeszcze nie zobaczyć. Jak Ty się mocno tym stresujesz, to faktycznie lepiej przełoż o kilka dni wizytę. :tak:

Oj, nie straszcie z tą wagą. Dla mnie oczywiście ciąża to wielka radość i dzidzia jest najważniejsza, ale już płaczę w duchu nad moją sylwetką. Lubię być szczupła, a tu już widzę powoli, że trzeba zapominać o płaskim brzuszku. Będę się radzić Was, jakie kremy na rozstępy :D

Jutro prawdopodobnie będę w domu to Ci podam.

Ja ostatnio przytyłam coś około 12 kg nie pamiętam dokładnie,muszę poszukać moją starą kartę ciąży.

Dziewczyny masakra! Dzisiaj śpię na kanapie :( stary najadł sie czosnku i nie jestem w stanie do sypialni wejść [emoji24][emoji24][emoji24]

W 1 ciazy Utylam 30kg, w 2 5kg, z blizniakami schudłam 12kg, w 4 5kg, w 5 10kg ktore mi zostały.
Teraz co chwile mam - + 2kg

Trzymajcie jutro rano kciuki :)

Cześć dziewczyny! :)

Siedzę i czekam znów na pobranie krwi do badania tsh, ft4. Jak będę miała nadał tsh powyżej 2.5 mam iść do endokrynologa.

Trauma z tym pobraniem krwi, dam później znać, czy przeżyłam :D I czy był wielki wstyd, czy w miarę się trzymałam ;)

Powodzenia na wszystkich dzisiejszych wizytach! I w ogóle dobrego dnia :)

Justjestem ja byłam na wizycie 4 tyg 2 dn i było widać pęcherzyk w odpowiednim miejscu w macicy. Mi to dużo dało, bo nie robiłam bety hcg i wiedziałam przynajmniej, że to potwierdzone ;)

reklama
Esthle ja w pierwszej ciąży przytyłam 12 kg :p
Teraz ważę 2 kg mniej niż Przed pierwszą ciążą

Marlenka ale Bellina Będzie w 6t3d to już 7 tydzień. Ja widziałam bijące w 6t2d

A ja się cieszę że znowu będzie brzuszek :-D o jego zanik będę pewnie prosiła po porodzie hehe

Poziomki co za rozrzut kg :-) trzymam kciuki &&& o której wizyta?

Justjestem moim zdaniem masz 5t0d

Do góry