reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

cherry, ale nie chcesz rodzić sn, bo boisz się czy masz jakieś przeciwskazania?

U mnie też piękne słońce za oknem, szkoda, że nie mogę iść n spacer.

reklama
Hej hej :tak: wyspałam się :tak:
Dotota witaj i gratuluję :happy2:

Ja na śledzie też może ochotę raz miałam,ochoty chyba wreszcie mi się skończyły,ale pierwszy raz aż takie zachcianki miałam np leniwe z liściem sałaty :-D

Moja niunia chora :frown: długo do przedszkola pochodziła :baffled:

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty &&&&

Hello Dziewczynki

Ale produkcja :-D

Cherry u Ciebie ladna pogoda bo w Warszawie straszna wieje i chyba bedzie padac :-( Dlaczego nie chcesz rodzic sn skoro synka wlasnie sn urodzilas ???

Dorota witaj :-)

Justijestem wg mnie jutro zaczniesz 6 tydzień ciąży,czyli 5t 0 d

A co do pogody to u nas paskudna - leje,wieje szaro buro i ponuro.

Esthle trzymam trzymaj a po ciazy o szybkie schudniecie :-)

Poziomki na kanape to meza wywalic :-) chcialabym schudnac w ciazy :-) albo przytyc 2,5 kg :-)

Dorota witaj :-)

Cherry daj troche slonca, u mnie wieje strasznie

Witam z "rana", ale produkujecie postów :)
Witam wszystkie nowe mamusie :)
U nas też dziś śliczna pogoda, w końcu słoneczko świeci :)
Rano niestety mogę wmusić w siebie kanapkę z serkiem i pomidorkiem już tydzień jem takie śniadanie niestety na wszystko inne mnie mdli ;/

Synka Rodzilam przez cc. Ja mam taki lek i strach i to mnie blokuje jest to duże wskazanie do ccChodzi o to że ja w sytuacjach stresów dostaje ataku histeria i paniki i nie współpracuje kompletnie z lekarzami.dlatego u mnie SN odpada jest poprostu niebezpieczne

Ruda tez chciałabym schudnąć ale mi to chyba nie grozi :-) pewnie znowu z 14kg przytuje :-/

Bbubbka byle do 12 tyg później powinno być lepiej :-)

Cherry ok to jest ewidentne wskazanie do cc ;-) ja za to panicznie boje się cc i wolałabym sn jak córkę chociaż było ekstramalnie ciężko wolę sn niz cc; -)

Oby Madziula bylo tak jak mowisz, chociaż tesciowa mnie wczooaraj "pocieszyła" , ze ona z moim mezem w ciazy doo 6 miesiaca miala mdllosci:/

reklama
Dziewczyny tak w ogóle kiedy zrobimy zamknięty wątek żebyśmy mogły się ujawnić / pokazać i żeby uniknąć sytuacji ze ktoś nas czyta i się nabija ze piszemy o pierdolach ;-)

Do góry