reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

cherry, ale nie chcesz rodzić sn, bo boisz się czy masz jakieś przeciwskazania?

U mnie też piękne słońce za oknem, szkoda, że nie mogę iść n spacer.

reklama
Hej hej :tak: wyspałam się :tak:
Dotota witaj i gratuluję :happy2:

Ja na śledzie też może ochotę raz miałam,ochoty chyba wreszcie mi się skończyły,ale pierwszy raz aż takie zachcianki miałam np leniwe z liściem sałaty :-D

Moja niunia chora :frown: długo do przedszkola pochodziła :baffled:

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty &&&&

Hello Dziewczynki

Ale produkcja :-D

Cherry u Ciebie ladna pogoda bo w Warszawie straszna wieje i chyba bedzie padac :-( Dlaczego nie chcesz rodzic sn skoro synka wlasnie sn urodzilas ???

Dorota witaj :-)

Justijestem wg mnie jutro zaczniesz 6 tydzień ciąży,czyli 5t 0 d

A co do pogody to u nas paskudna - leje,wieje szaro buro i ponuro.

Esthle trzymam trzymaj a po ciazy o szybkie schudniecie :-)

Poziomki na kanape to meza wywalic :-) chcialabym schudnac w ciazy :-) albo przytyc 2,5 kg :-)

Dorota witaj :-)

Cherry daj troche slonca, u mnie wieje strasznie

Witam z "rana", ale produkujecie postów :)
Witam wszystkie nowe mamusie :)
U nas też dziś śliczna pogoda, w końcu słoneczko świeci :)
Rano niestety mogę wmusić w siebie kanapkę z serkiem i pomidorkiem już tydzień jem takie śniadanie niestety na wszystko inne mnie mdli ;/

Synka Rodzilam przez cc. Ja mam taki lek i strach i to mnie blokuje jest to duże wskazanie do ccChodzi o to że ja w sytuacjach stresów dostaje ataku histeria i paniki i nie współpracuje kompletnie z lekarzami.dlatego u mnie SN odpada jest poprostu niebezpieczne

Ruda tez chciałabym schudnąć ale mi to chyba nie grozi :-) pewnie znowu z 14kg przytuje :-/

Bbubbka byle do 12 tyg później powinno być lepiej :-)

Cherry ok to jest ewidentne wskazanie do cc ;-) ja za to panicznie boje się cc i wolałabym sn jak córkę chociaż było ekstramalnie ciężko wolę sn niz cc; -)

Oby Madziula bylo tak jak mowisz, chociaż tesciowa mnie wczooaraj "pocieszyła" , ze ona z moim mezem w ciazy doo 6 miesiaca miala mdllosci:/

reklama
Dziewczyny tak w ogóle kiedy zrobimy zamknięty wątek żebyśmy mogły się ujawnić / pokazać i żeby uniknąć sytuacji ze ktoś nas czyta i się nabija ze piszemy o pierdolach ;-)

Do góry