reklama
Natusia16
Fanka BB :)
Hej hej wyspałam się
Dotota witaj i gratuluję
Ja na śledzie też może ochotę raz miałam,ochoty chyba wreszcie mi się skończyły,ale pierwszy raz aż takie zachcianki miałam np leniwe z liściem sałaty
Moja niunia chora długo do przedszkola pochodziła
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty &&&&
Dotota witaj i gratuluję
Ja na śledzie też może ochotę raz miałam,ochoty chyba wreszcie mi się skończyły,ale pierwszy raz aż takie zachcianki miałam np leniwe z liściem sałaty
Moja niunia chora długo do przedszkola pochodziła
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty &&&&
Madziula 27
Moderatorka
Hello Dziewczynki
Ale produkcja
Cherry u Ciebie ladna pogoda bo w Warszawie straszna wieje i chyba bedzie padac :-( Dlaczego nie chcesz rodzic sn skoro synka wlasnie sn urodzilas ???
Dorota witaj :-)
Ale produkcja
Cherry u Ciebie ladna pogoda bo w Warszawie straszna wieje i chyba bedzie padac :-( Dlaczego nie chcesz rodzic sn skoro synka wlasnie sn urodzilas ???
Dorota witaj :-)
bbubbka
Witam z "rana", ale produkujecie postów
Witam wszystkie nowe mamusie
U nas też dziś śliczna pogoda, w końcu słoneczko świeci
Rano niestety mogę wmusić w siebie kanapkę z serkiem i pomidorkiem już tydzień jem takie śniadanie niestety na wszystko inne mnie mdli ;/
Witam wszystkie nowe mamusie
U nas też dziś śliczna pogoda, w końcu słoneczko świeci
Rano niestety mogę wmusić w siebie kanapkę z serkiem i pomidorkiem już tydzień jem takie śniadanie niestety na wszystko inne mnie mdli ;/
Cherry90
Synka Rodzilam przez cc. Ja mam taki lek i strach i to mnie blokuje jest to duże wskazanie do ccChodzi o to że ja w sytuacjach stresów dostaje ataku histeria i paniki i nie współpracuje kompletnie z lekarzami.dlatego u mnie SN odpada jest poprostu niebezpieczne
Madziula 27
Moderatorka
Ruda tez chciałabym schudnąć ale mi to chyba nie grozi :-) pewnie znowu z 14kg przytuje :-/
Bbubbka byle do 12 tyg później powinno być lepiej :-)
Cherry ok to jest ewidentne wskazanie do cc ;-) ja za to panicznie boje się cc i wolałabym sn jak córkę chociaż było ekstramalnie ciężko wolę sn niz cc; -)
Bbubbka byle do 12 tyg później powinno być lepiej :-)
Cherry ok to jest ewidentne wskazanie do cc ;-) ja za to panicznie boje się cc i wolałabym sn jak córkę chociaż było ekstramalnie ciężko wolę sn niz cc; -)
reklama
Madziula 27
Moderatorka
Dziewczyny tak w ogóle kiedy zrobimy zamknięty wątek żebyśmy mogły się ujawnić / pokazać i żeby uniknąć sytuacji ze ktoś nas czyta i się nabija ze piszemy o pierdolach ;-)